Hlavní obsah

Které celebrity má módní policie pořád na mušce?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Někdo dostal cit pro módu do vínku. A někdo prostě ne. Pokud se jedná o celebrity, mají to hodně těžké. Stávají se totiž častými terči módní policie.

Článek

Zatímco talentu na herectví či zpívání jim bylo dáno dosyta, co se týče citu pro módu, je to horší. Některé slavné osobnosti jako kdyby stále tápaly a nevěděly, co je ten jejich správný styl, který jim sluší a lichotí. Koho si módní policie v Česku i v zahraničí bere nejčastěji na mušku?

Kristýna Leichtová (33) 

Herečka Kristýna Leichtová má ráda barvy, výrazné náušnice a jiné doplňky, ale ne vždy je dokáže vhodně zkombinovat. Řadu let také tápala v tom, jaký styl se pro ni hodí, a proto se také stávala a stává častým terčem módní policie. Nutno ovšem podotknout, že poslední dobou je to trochu lepší a našla se v módě, která zvýrazňuje ženské křivky.

Foto: Profimedia.cz

Tak tohle se moc nepovedlo. Bílé bolerko a infantilní punčocháče jsou mimoFoto: Profimedia.cz

Michaela Nosková (36) 

Málokterá celebrita to od módních kritiků schytala tolikrát jako zpěvačka Michaela Nosková. Je sice vidět, že se snaží, ale dost se to v minulosti míjelo účinkem. I ona se však poučila ze svých chyb. Lacině vypadající pestrobarevné modely stále častěji nahrazuje umírněnějšími a elegantními outfity.

Foto: Profimedia.cz

Takhle se Míša oblékala v roce 2012Foto: Profimedia.cz

Michaela Tomešová (28)

S pochopením se mnohdy nesetkává ani osobitý módní styl herečky a zpěvačky Michaely Tomešové, rozené Doubravové. Je zkrátka svá, a to za všech okolností. Jejím módním kreacím rozhodně nechybí barvy. Přestože mnohdy spolu jednotlivé kousky vůbec neladí, Míše to nějakým zázračným způsobem stejně sluší.

Foto: Profimedia.cz

Příliš mnoho tvarů a barev působí chaotickyFoto: Profimedia.cz

Madonna (60) 

Ze zahraničních hvězd nejvíc dráždí Madonna. Zuby nehty se snaží zkombinovat nezkombinovatelné a přihlížející jen nechápavě hledají nějaký záměr. Jednotlivé kusy vypadají, jako by je ze šatníku vytáhla poslepu a naskládala jen tak na sebe.

Foto: Profimedia.cz

Madonna se chtěla maskovat, ale mělo to spíš opačný efektFoto: Profimedia.cz

Agáta Prachařová (34) 

Modelka Agáta Prachařová vždy ráda provokovala, a to se odráželo i v jejím šatníku. Minisukně, hluboké výstřihy či vykukující spodní prádlo u ní bylo na denním pořádku. O vkusném oblečení se v jejím případě nedalo moc hovořit a výsledek mnohdy vyzníval lacině. Dvojnásobná máma nicméně už několikrát dokázala, že to umí i jinak.

Foto: Profimedia.cz

Agáta jako růžový diblík, navíc až nevkusně vyzývavýFoto: Profimedia.cz

Zuzana Norisová (40) 

Bez rozmyslu míchá barvy a styly a čeká, co z toho vyjde. Tak by se dal charakterizovat módní styl herečky Zuzany Norisové. Ale kdo by se na ni mohl zlobit, když má pořád na tváři nakažlivý úsměv? Ten je stejně nejlepším módním doplňkem.

Foto: Profimedia.cz

Zuzana ráda hraje všemi barvamiFoto: Profimedia.cz

Nicki Minaj (36) 

Dalším odstrašujícím případem, který demonstruje, jak se to dělat nemá, je raperka Nicki Minaj. Pravidelně v úsporných modelech vystavuje různé části svého těla. Z materiálů má podle všeho obzvlášť ráda latex. Stylistům, zejména těm, kteří si libují v minimalismu, sice při pohledu na Nicki většinou krvácejí oči, ale svůj účel to plní. Zpěvačka dosahuje pozornosti, kterou chce.

Foto: Profimedia.cz

Nicki Minaj se kvůli pozornosti nacpe do čehokoliFoto: Profimedia.cz

Helena Bonham Carter (53) 

Herečka Helena Bonham Carter trochu připomíná strašidýlko nebo čarodějnici. Vypadá to, že ze svých podivných extravagantních rolí nevystupuje ani mimo filmové plátno. Co se týče úpravy vlasů, preferuje účes typu vrabčí hnízdo.

Foto: Profimedia.cz

Vypadá jako postava z filmů Tima Burtona, v kterých často hrálaFoto: Profimedia.cz

To bychom měli, a teď si ještě posviťme na ty, které to přehnaly s plastikami. Tak tohle se nepovedlo.

Reklama

Načítám