Článek
Kuře se prostě nikdy neomrzí. Můžete ho smažit, péct či dusit, doplnit oblíbeným kořením i zeleninou a pokaždé bude jiné. Inspirujte se u bio guru Hanky Zemanové, divoké Kamu alias Kamily Rundusové i oblíbené herečky Květy Fialové. Všechny je totiž spojuje vášeň pro vaření a dobré jídlo…
Kuře i s přílohou z jednoho hrnce podle Hanky Zemanové
Hanka vás ve své „Nové biokuchařce“ naučí nejen spoustu receptů a to, jak správně vařit třeba luštěniny, ale také vysvětlí, proč se vyplatí občas si připlatit za bio kvalitu. U masa to totiž platí dvojnásob! Na důkaz pak zkuste její šťavnaté kuře s hořčicí a kurkumou.
Rychlé limetkové kuře podle Kamily Rundusové
Ďáblice Kamu je specialistkou na asijskou kuchyni. Tu ve své knize „Nejbarevnější kuchařka“ ale předvádí tak, že si ji s přehledem uvaříte i v našich podmínkách! Třeba jako tohle voňavé limetkové kuře.
Sladce-pikantní kuře podle Květy Fialové
Nezapomenutelná herečka po sobě zanechala odkaz nejen v podobě množství legendárních rolí, ale i v krásné knize „Prostonárodní kuchařka Květy Fialové“ plné jejích oblíbených receptů. Na ochutnávku vyzkoušejte kuře na sójové omáčce, medu a chilli.
- „Mami, to máme zase rajskou?“ -
- „Co vidíš?“ -
- „Kuře!“ -
- „Tak vidíš!“ -
A co bude dnes k večeři u vás?