Hlavní obsah

Sexy výprask: Jak na to, aby se erotické hrátky druhému líbily?

Foto: Thinkstock

Nezavrhujte něžný erotický výprask předem. Třeba se vám zalíbí!Foto: Thinkstock

Reklama

Součást sexuálního potěšení moderní doby? Erotický výprask! Ne každý mu rozumí. Ale kdo jednou ochutná, uvěří, že správně provedené mlasknutí může být nebývale sexy!

Článek

Betony Vernon, americká sexuální antropoložka a návrhářka šperků zaměřených na erotiku a sexuální obřady, kterou obdivují například zpěvačka Christina Aguilera nebo herečka Angelina Jolie, říká, že mezi sexuálními technikami je bičování (flagelace, spanking) tou nejkontroverznější a nejvíc nepochopenou. Proč?

Jak to všechno vzniklo?

„Bití si totiž obvykle spojujeme s násilím, agresí a trestáním – a máme k tomu pádné důvody,“ uvedla Betony Vernon ve své kultovní knize Budoárová bible s tím, že biče, důtky, metly a podobné nástroje nebyly určené výhradně k pohánění hospodářských zvířat, ale i k mučení a trestání lidí, takže kdo je chce propagovat jako pomůcky sloužící k vystupňování sexuálního uspokojení, má před sebou opravdu náročný úkol.

Náročný, leč dráždivý. Vždyť účinky pleskání, bičování nebo mrskání mohou být vyloženě povznášející! A zapomeňte, že se dlouho tvrdilo něco jiného!

Foto: Thinkstock

Lehké sadomasochistické praktiky lákají kdekoho, možná byste se až diviliFoto: Thinkstock

Plácnutí. Proč se ho nebát?

„Čistokrevných“ sadomasochistů je málo, takže je pravděpodobnost, že mezi ně vy nebo váš partner patříte, malá. „Sadomasochistické aktivity se v naprosté většině případů odehrávají pouze v naznačené či v symbolické rovině,“ zastává názor sexuolog Petr Weiss s tím, že takové bičování patří k metodám spojeným s hraním rolí.

Takže, předsudky stranou, posuňte svoje hranice a zasazujte (nebo si nechte zasadit) pouze šťavnaté (nebolestivé a smyslné) údery! Které to jsou?

Zákaz vjezdu platný pro všechny

Podle Betony Vernon je nutné vyhnout se zakázaným zónám. K těm patří oblasti, kde krevní cévy prostupují až k samotnému povrchu těla, tedy krk, vnitřní strany paží a stehen, boční strany trupu, ňadra, kolenní a loketní ohbí, vnitřní strana zápěstí, podpaží, jemná pokožka kotníků, třísla, celý obvod pasu (životně důležité orgány jsou zranitelné), kostnaté části jako klíční kost, páteř, žebra či kostrč. Tabu jsou i veškeré údery do obličeje. (Vyjma toho, když někomu uštědříte políček, tedy facku.) A kdy a jak akce začíná?

Trénink působivých úderů. Lehká dřina!

„Na úvod dominant hladí submisivův zadek, laská ho a promačkává. Tyto přípravné doteky zároveň posilují partnerské pouto a oba partnery po duševní i fyzické stránce navnadí na to, co bude následovat,“ dál popisuje sexuální antropoložka a dodává, že jakmile submisiv (podřízený partner) začne zálibně reagovat, kdykoli se do něj zaboříte rukama, můžete začít s letmým poklepáním proloženým plesknutím. Až si podřízený zvykne, přichází na řadu silnější úder.

Foto: Thinkstock

Hry, které nevadí ani jednomu z partnerů, jsou povoleny všechny. Nebo si myslíte něco jiného?Foto: Thinkstock

Recept na výpraskovou maturitu

Pokud bude úder svižný a pleskavý a ruka se od zadku odlepí ihned po kontaktu s pokožkou, sníží se tím bolestivost plácnutí. Rána tak bude šťavnatá a „sedne“. Ba co víc. „Vyvolá prudké vzedmutí hladiny sexuální energie, což následně vede k vyplavování endorfinů,“ dodává Betony Vernon. Akorát to nepřežeňte s dávkováním!

Deset úderů zasažených střídavě na jednu i druhou polovinu těla stačí a je dobré prokládat je mazlivými doteky. Pole působnosti můžete rozšířit na svalnaté oblasti ramen, boků, trupu, horní poloviny zad a hlavně na „přechod“ od dolní části hýždí na zadní stranu stehen, a to kvůli vysokému počtu nervových zakončení. Každopádně se vyhněte prudkým a pro podřízeného partnera neočekávaným ranám. Ty se nelíbí nikomu!

A jak to máte vy? Taky nejdete pro ránu daleko, nebo se této praktice zdaleka vyhýbáte – třeba z nevědomosti?

Reklama

Načítám