Hlavní obsah

Liftingová maska, samolepky na víčka nebo pusátko. Fungují?

 

Reklama

Aktualizováno

Pleťová maska, která zvládne lifting pleti i bez skalpelu? Samolepky proti povislým víčkům? A co teprve pusátko, které dokáže zvětšit rty? Na tyhle neodolatelné nabídky jste mohli narazit na internetu. Vyzkoušely jsme je a na výsledek se podívejte ve videu!

Článek

Také pořád na internetu narážíte na neodolatelné nabídky super věcí a zlepšováků, které jsou „za babku“? Vrtalo nám to hlavou, a tak jsme to riskly a vyzkoušely tři z nich. Vyplatí se za zvětšovač rtů, liftingovu masku a samolepky proti povislým víčkům utrácet, nebo máte tyhle nabídky ignorovat?

Pleťová maska s názvem Megalifting za 449 korun slibuje opravdové zázraky. Plátýnko potřené gelem si přitisknete na bradu, zaháknete za uši a necháte působit dvě hodiny. Za tu dobu slibuje, že vám zvedne povislé kontury a zbaví vás podbradku.

Věc, která nás zajímala asi nejvíc, byly samolepky pro natažení povislých víček. Tři sta párů za 509 korun, to je rozhodně mnohem méně, než byste platili plastickému chirurgovi.

A ještě jsme přidaly testování plastového udělátka za 99 korun pro větší a plnější rty. Děly se zázraky, nebo to byly vyhozené peníze?

Mrkněte i na starší testovací video, kde jsme podrobili zkoušce třeba nezničitelné punčocháče nebo držák na nehty!

Reklama

Související témata:

Načítám