Hlavní obsah

Linky pro větší oči? Takové nosí Sophia Loren!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Linky, které maximálně zvětší oči? Mistryní v nich je ikonická herečka Sophia Loren. Naučte se to i vy! Potřebujete jen zásobu tekutých linek, pořádnou řasenku a bílou tužku.

Článek

Vystínované oči orámované černou linkou do kočičího tvaru – takové nosí slavná italská herečka Sophia Loren (87) od začátku kariéry. Okoukejte od této divy její líčicí triky, které s úspěchem používala už v 60. letech. A nyní jsou zase in.

Potřebujete matný šedý stín, černý stín, tekuté černé linky a bílou tužku. Právě trik s bílou tužkou může za to, že oči působí větším dojmem. Klíčové jsou také objemné řasy, které můžete zahustit i řasami umělými.

Postup líčení je náročnější, proto doporučujeme postupovat přesně podle videa a ruky vizážistky Daniely Kremláčkové. Okoukejte jeden krok, stopněte video, proveďte ho a tak pokračujte až do konce. Nebo si z něj vezměte jen něco: třeba tip s bílou tužkou do vnitřní linky nebo šedesátkové vystínování záhybu oka.

Reklama

Související témata:

Načítám