Hlavní obsah

Síla myšlenky: Naučíme vás získat to, co chcete!

Foto: thinkstock

Vaše myšlenky mouhou skutečně ovlivnit spoustu věcí...Foto: thinkstock

Reklama

Myslíte na to, že pohovor špatně dopadne, a ona nová práce nevyjde. Anebo se bojíte dluhů tak dlouho, dokud nepřijdou. Znáte to? Pojďte se spolu s námi podívat na to, jaká je skutečná síla myšlenky!

Článek

Lze vůbec dostat to, co chcete, díky síle a energii myšlenky? Knihy Rhondy Byrne, Louise L. Hay, Miguela Ruize a mnoha dalších odpovídají jednoznačně: ano, lze. V čem tkví tajemství?

Poznejte vlastní energii

Tím nejdůležitějším je pochopit princip působení energie. Připustíte-li, že vše kolem vás na zemi má svoji energii, nezbývá než souhlasit i s tím, že i my lidé máme svoji energii, mimo jiné i energii myšlenky. A protože každá energie – akce – vyvolává reakci, platí to i o myšlenkách: co vyšlete, to také dostanete. Začátek změny je tedy v kontrole myšlenek. Jenže ono to není tak jednoduché…

Změňte myšlení

Kontrolovat myšlenky je v jistém smyslu neproveditelné (člověk má údajně šedesát tisíc myšlenek za den). Kontrolovat pocity, které je provázejí, ovšem jde. A právě ty vám ukazují, jakou myšlenku vysíláte a zpětně dostanete. Na „frekvenci“ dobré emoce přitahujete dobré a naopak. Vyplatí se proto několikrát za den se zastavit a zkontrolovat svůj pocit při tom, co právě děláte. Dovede vás to k uvědomování si energie, kterou vysíláte, jak silnou frekvenci přání vysíláte.

Foto: thinkstock

Každá akce vyvolává reakci. Snažte se proto myslet pozitivně!Foto: thinkstock

Zákon schválnosti

O „zákonu schválnosti“ víte jistě svoje. Teď se nemůžu pobryndat, nechci přijít pozdě, nechci se ztrapnit… Nejspíš se stane opak. Čím to je? Rhonda Byrne to vysvětluje „zákonem přitažlivosti“. Co vysíláte, současně přitahujete a dostanete. V čem je kámen úrazu? Zákon přitažlivosti neumí pracovat se slovem NE. Co tedy ve skutečnosti vysíláte? Ne-chci se polít = chci se polít, ne-chci přijít pozdě, ne-chci se ztrapnit. Pořád máte strach: bude zácpa, průšvih. To je energie vašeho vysílání a příjmu! Strach. Budete přitahovat situace, kdy máte strach.

Závidět, žárlit, to zná asi každý. Ale není to totéž, jako být pořád závistivý a žárlivý. Dlouhodobou závistí si vytváříte silnou energii vysílání na frekvenci závist, a vaše „přání“ bude splněno, budete závidět dál a víc.

Takže, jak si přát a dostat, co si skutečně přejete?

Foto: thinkstock

Poznat své myšlenky a umět je ovlivňovat patří k meditačním technikámFoto: thinkstock

Pravidla, která vám pomohou

Nebojte se špatných pocitů, myšlenek. Jedna pozitivní myšlenka má mnohonásobně silnější energii než ty negativní. Využijte toho! A pozor, myšlenky pracují i ve snu. Je velmi důležité usínat s dobrými pocity. Chcete lásku? Uznejte, je to široký pojem. Uznání? Totéž. Peníze? Stejné. Jak tedy na to? Ujasněte si, co chcete! Je to těžší, než se zdá.

  • Konkretizujte, představujte si. Chcete lásku? Hodného muže? Co si pod přáním lásky představujete?
  • Přejte si hned. Přání na „někdy pak v budoucnu“ se zasadí do budoucna, je to podobné čekárně. Takové to až, a když a kdyby – tím vyšlete přání čekárny, a tam budete. Tak ven z ní.
  • Nenadávejte pořád. Sem tam nevadí, jen z toho neudělejte silnou frekvenci vysílání naštvání, budete přitahovat vše, co vám k dalšímu naštvání přispěje.
  • Dělejte si radost. Všimněte si dětí. Každý den vyhledávají to, co jim dělá radost, dokážou si to „vydupat“, pak jsou spokojené. My dospělí musíme dělat to samé. Co dělá radost vám? Vyjmenujte si to. Ranní káva? Pohlazení psa? Užijte si ten příjemný pocit a vědomě a pravidelně si pocit radosti dopřávejte. Musíte pečovat o frekvenci, na které vysíláte.

Vzpomenete si, kdy jste si něco moc přáli a dostali jste to? Přivolali smůlu strachem?

Reklama

Načítám