Hlavní obsah

Make-up inspirace podle Taťány Gregor Brzobohaté

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Líčení, které pro Taťánu Gregor Brzobohatou (32) vytvořila její dvorní make-up artistka, nás zaujalo tak moc, že jsme potřebovali návodný postup. Připravili jsme ho ve spolupráci s vizážistkou Soňou Šajdákovou.

Článek

U koho jiného se inspirovat než u nejkrásnější ženy světa? Taťána Gregor Brzobohatá (32) s líčením poslední dobou dost experimentuje díky make-up artistce Ivaně Tokárské, která modelku upravuje snad na všechny společenské akce. Lookem s protaženými kočičími linkami a vykreslenými spodními řasami oslňovala při otevření showroomu jednoho e-shopu. Extravagantnější make-up dokonale doplňoval oblek v pánském stylu a účes byl už jen třešničkou na outfitu.

Horní linka s protáhlým kočičím koncem vypadá vždycky skvěle, a když k tomu přidáte tužkou zvýrazněné dolní řasy, budou vaše oči dvakrát takové. Návod na celý postup líčení včetně obočí, líček i co zvolit na rty, najdete ve videu.

Další líčení podle slavných žen: Make-up podle Scarlett Johansson.

Reklama

Načítám