Hlavní obsah

Make-up pro 60+ podle Jane Fonda, který vám ubere roky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Líčení zralé pleti může být trochu složitější, ale s tipy naší vizážistky Janky Letkové to hravě zvládnete. Inspirovali jsme se líčením herečky Jane Fonda, které není příliš komplikované, ale zároveň udělá to, co má – rozzáří a omladí. Zkusíte ho? Návod najdete ve videu!

Článek

Jestli o někom můžeme prohlásit, že je nestárnoucí ikonou, pak je to herečka Jane Fonda (81). Jakoby jí od padesátky příroda zapomněla přičítat roky. Zda má, nebo nemá nějaké zkrášlující operace, se můžeme jen dohadovat, ale faktem je, že vypadá pořád dobře, na rozdíl třeba od plastické Donatelly Versace (64).

V tomto případě se tedy nabízí od ní okoukat vše, co jde. Pro dnešek to bude její typický make-up, který nosívá na společenské akce. Návod na něj vám ukáže vizážistka Janka Letková. Jaký make-up se hodí pro zralou pleť? Jak si udělat lifting očí jen díky stínům a oční lince? To všechno vám prozradíme ve videu!

Líčidla vás nespasí, když se nebudete o svou pleť pořádně starat. Co dělat, abyste oddálily vrásky?

Reklama

Související témata:

Načítám