Hlavní obsah

Marie Doležalová čeká krátce po sobě druhé dítě. A není sama

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marie Doležalová se na svém Instagramu podělila o radostnou novinku - s partnerem Markem Zelinkou čekají druhé miminko. Jejich první dcerce Alfrédě je přitom teprve rok. Je to ideální časový rozptyl, nebo moc krátký?

Článek

Mít děti krátce po sobě se v poslední době mezi hvězdami „nosí“ a Marie Doležalová není jedinou známou osobností, která to potvrzuje. Někomu to může připadat jako šílenství, protože se tělo sotva vzpamatuje z prvního těhotenství a porodu a jen vypipláte jedno miminko, a třeba i spíte více hodin v kuse, dáte se do toho stejného znovu. Ale malý věkový rozestup má i výhody - děti jsou si blízké a ještě nemají tendenci bojovat o dominantní postavení a rodiče to „sfouknou“ při jednom.

Které hvězdy se malého věkového rozdílu mezi sourozenci nebojí?

Marie Doležalová (32) a Marek Zelinka (32)

Herečka a spisovatelka, kterou proslavila role Saši v seriálu Comeback a osobní blog Kafe a cigárko, se s extravagantním tanečníkem poznala díky taneční soutěži StarDance, kterou v roce 2015 vyhráli. Kromě toho že během tréninků pracovali na zajímavých choreografiích, sbližovali se a na konci soutěže bylo jasné, že je na světě nový pár. Nebo v to alespoň doufali, tak moc jim to spolu na parketu slušelo! Loni v létě se jim narodila dcerka Alfréda, kterou neradi ukazují na veřejnosti a jejíž porod prý byl velmi náročný. Nyní oznámili, že budou na jaře čtyři a bude to jízda.

Foto: Profimedia.cz

Držíme palce, ať je jízda čtyřčlenné posádky od jara bezstarostnáFoto: Profimedia.cz

Aneta Krejčíková (28) a Ondřej Rančák (33)

Je to jen pár dní, kdy druhé těhotenství oznámila i herečka známá z nekonečného seriálu Ulice. Aneta Krejčíková má s partnerem Ondřejem, učitelem tělocviku a trenérem fitness, již ročního syna Beníka. Jsou zasnoubeni od února 2017, kdy ji partner požádal originálně o ruku na jevišti během představení Magor, kam doletěl v kotoulu. O rozruch se nyní herečka postarala, když se svěřila, že jí není cizí představa rodit podruhé doma jen s partnerem, synem a dulou.

Foto: Profimedia.cz

Malý Ben z toho ještě rozum nemá, ale brzy bude velký bráškaFoto: Profimedia.cz

Michaela (28) a Roman (31) Tomešovi

Když si muzikálová herečka a zpěvačka v červnu 2016 brala svého kolegu, netušila ještě, že už je první miminko na cestě. Otěhotněla prý během rozlučky se svobodou. Syn Kristián se narodil v únoru 2017, Míša Tomešová do poslední chvíle zpívala a poměrně brzy se vrátila na divadelní prkna. Když otěhotněla podruhé, opět je to s manželem dost překvapilo a rozhodně prý nedoporučují považovat plné kojení za spolehlivou antikoncepci. Syn Jonáš se narodil v srpnu 2018.

Foto: Profimedia.cz

Ani jeden ze synů nebyl plánovaný, ale rodiče je považují za dary shůryFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate (37) a princ William (37)

Děti jako stupínky mají i Kate s Williamem a patří mezi ty páry, u kterých se pár týdnů po porodu spekuluje, kdy počnou další dítě. Brali se na konci dubna 2011 a o dva roky později přivítali na svět prvního syna George (6). Za dva roky se malému princi narodila sestřička Charlotte a když šel ve čtyřech letech do školy, byla jeho maminka již potřetí těhotná - v dubnu 2018 se narodil malý Louis.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate trpí velkými těhotenskými nevolnostmi, tak jsme zvědaví, zda se bude rodina ještě rozrůstat. Teď totiž by byla pravá chvíle na to oznámit, že čekají další miminkoFoto: Profimedia.cz

Hilaria (35) a Alec (61) Baldwinovi 

Zkušenými rodiči dětí blízko po sobě jsou zcela jistě americký herec a jeho druhá žena, která proslula mimo jiné tím, že sdílí nejnáročnější jogínské pozice. Mají spolu již čtyři děti ve věku 6, 4, 3 a 1 a Hilaria je opět těhotná. Miminko čekala již letos na jaře, ale nakonec se podělila o smutnou zprávu, že potratila. Rodinka si ze sebe ráda dělá legraci a neváhají se všichni, včetně Aleca Baldwina, vyfotit například ve vtipných karnevalových kostýmech.

Foto: Shutterstock.com

V téhle se rodině znají odpověď na otázku: „Jaký počet dětí je ideální?“ - „Co nejvíc!“Foto: Shutterstock.com

Alejandra Silva (36) a Richard Gere (70)

Známý americký herec se vloni potřetí oženil a letos jeho manželka, španělská novinářka, porodila chlapce. Stát se otcem „na stará kolena“ si Richard Gere velmi pochvaluje a zalíbilo se mu to zřejmě natolik, že s manželkou čekají pravděpodobně další miminko. Píše tak španělský magazín Hola!, který s novinkami ohledně tohoto páru vždy přichází jako první.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere svoji ženu popisuje jako dokonalou bytost, tak není divu, že s ní chce mít další dítěFoto: Profimedia.cz

Jaký věkový rozdíl mezi dětmi považujete vy za ideální? A co počet dětí, kolik je tak akorát?

Reklama

Načítám