Hlavní obsah

Milují zajíčky aneb Které slavné ženy mají vedle sebe mladší muže a klape jim to?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když na ulici potkáte staršího muže s mladší ženou, s největší pravděpodobností vás to nijak nešokuje. Jakmile se však v zorném poli objeví opačný případ, mladší muž se starší ženou, je tu jistá šance, že vás to trochu překvapí. Ale není to jev neobvyklý, takové vztahy najdeme i v showbyznysu.

Článek

Vztah starší ženy a mladšího muže. Kdo je na tom lépe – ona, či on? Záleží, z jakého úhlu pohledu se na to člověk dívá – ale v jistou chvíli to může být výhodné pro obě strany. Ostatně, kdyby nebylo, určitě by spolu tyto páry nevydržely. Kteří muži podlehli vábení zralých dam?

Deborra-lee Furness a Hugh Jackman

Když se Hugh Jackman (49) narodil, bylo jeho budoucí ženě Deboře-lee (62) už dvanáct a za měsíc a půl se chystala oslavit třinácté narozeniny. Dost možná už za sebou měla nějakou tu první pusu. A o téměř tři desítky let později si Hugh Jackman vzal tuto dívku za manželku. Letos oslavili jedenadvacáté výročí svatby, a jsou tak skvělým příkladem, že věkový rozdíl, byť necelých třináct let, může fungovat.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Jackman a Deborra-lee Furness jsou spolu déle než dvacet letFoto: Profimedia.cz

Vendula Pizingerová a Josef Pizinger

Zatímco Karel Svoboda (†68), první manžel Venduly Pizingerové (45), byl o třicet tři let starší, její současný muž Josef Pizinger (29) je zase o šestnáct let mladší. Vzali se v roce 2015 a Vendule vztah s ním vyloženě prospívá. Hodně cestují a na svůj věk vedle něj rozhodně nevypadá. Budeme věřit, že toto Vendulino manželství bude šťastnější než to předchozí s o šest let mladším Patrikem Aušem (39).

Foto: Profimedia.cz

Zdá se, že v tomto případě platí do třetice všeho dobréhoFoto: Profimedia.cz

Marie Rottrová a Milan Říha

I když je mezi zpěvačkou Marií Rottrovou (75) a Milanem Říhou (60) věkový rozdíl patnáct let, na první pohled byste to určitě nepoznali. Zpěvačka vypadá výborně! Což ví i Milan Říha, který byl jejím velkým fanouškem dávno předtím, než se osobně setkali. Za vším je zpěvaččina přítelkyně, textařka Jiřina Fikejzová (90), která dvojici seznámila. Milan Říha se dokonce kvůli Marii Rottrové rozvedl a vloni se tajně vzali.

Foto: Profimedia.cz

Milan Říha byl nejprve velkým fanouškem Marie Rottrové, než se dali dohromadyFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey a Bryan Tanaka

Zkušenou lovkyní zajíčků je i zpěvačka vánočního hitu „All I Want From Christmas Is You“ Mariah Carey (47). Jejím posledním úlovkem se stal Bryan Tanaka (34). Je to tanečník a se zpěvačkou se pracovně znali už od roku 2006. Dohromady to ale dali až na konci minulého roku poté, co se Mariah rozešla s Jamesem Packerem (50).

Foto: Profimedia.cz

Mariah Carey v současné době randí se svým tanečníkemFoto: Profimedia.cz

Helena Vondráčková a Michal Martin

Dalším párem s větším věkovým rozdílem v českém showbyznysu je Helena Vondráčková (70) a Martin Michal (57). Není to její první manželství – v osmdesátých letech si vzala mladšího německého muzikanta Hellmuta Sickela (63) a vydrželo jim to do přelomu tisíciletí. Dříve, než se rozvedli, potkala zpěvačka o dvanáct let mladšího Martina Michala. V roce 2003 se vzali.

Foto: Profimedia.cz

Helena Vondráčková se svým manželem patří k nejznámějším lidem českého showbyznysu Foto: Profimedia.cz

Brigitte Macron a Emmanuel Macron

Hodně lidem vrtá hlavou vztah francouzského prezidenta Emmanuela Macrona (40) a jeho manželky Brigitte (64). Kromě toho, že je dělí čtyřiadvacet let, i forma jejich seznámení není úplně běžná. Poznali se na střední škole, kde byl současný prezident země galského kohouta studentem a ona učitelkou. Dohromady se ale dali prý až poté, co Macron školu dostudoval, jeho učitelka se kvůli němu rozvedla s mužem, se nímž má tři děti. Svatbu měli v roce 2007.

Foto: Profimedia.cz

Historie vztahu francouzského prezidenta a jeho ženy je trochu kontroverzníFoto: Profimedia.cz

Geena Davis a Reza Jarrahy

Herečka Geena Davis (61) to vyhrála! Má vedle sebe muže o patnáct let mladšího, a navíc je to plastický chirurg – a to se přece může vždycky hodit! Ne, humor stranou. Herečka si vzala Rezu Jarrahyho (46) v roce 2001 a mají spolu tři děti. Věkový rozdíl byste mezi nimi hledali těžko. Nicméně Geena Davis si musela projít předtím třemi manželstvími, než zakotvila u toho „pravého“.

Foto: Profimedia.cz

Reza Jarrahy je už čtvrtým manželem herečky Geeny DavisFoto: Profimedia.cz

Myslíte si, že vztah starší ženy a mladšího muže může vydržet? 

Reklama

Související témata:

Načítám