Hlavní obsah

Móda k vodě 2022: Jaké plavky letos letí, které raději vyřadit a co k nim obléct

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sháníte plavky ještě na tuto sezonu, nebo je už máte, ale zatím nevíte, co k nim nosit? Inspirujte se ve videu. Pareo není špatné, ale mezi hlavními trendy ho nenajdete. Letos letí mušelínové komplety, kombinace sportovního a elegantního nebo outfit s nádechem éry roku 2000.

Článek

Léto je tady a s ním i dny u vody. Připravili jsme pro vás se stylistou Honzou Boublíkem tři outfity v různých stylech, které akcentují nejžhavější letní trendy, co se plážových outfitů týče. Kdybychom měli vypíchnout jen troje plavky, vyhrál by to model s metalickou úpravou a variabilními šňůrkami, jednodílné červené a pak elegantní černé bikiny se zlatými prvky.

A co k nim obléct? Nic nezkazíte tunikou v boho stylu nebo jednoduchou lněnou či bavlněnou košilí. Pokud se ovšem chcete svézt třeba na vlně trendu Y2K, který odkazuje na přelom milénia, nebo se naučit, jak spojit sportovní a elegantní kousek v jeden kompaktní outfit, mrkněte na video.

Za půjčení oblečení a doplňků děkujeme značkám:

1. outfit: šortky Mohito, plavky Tezenis, boty Tom Tailor, brýle F, gumička Mohito

2. outfit: plavky Tezenis, šortky Nike, boty Laura Berg (F), náušnice F, náhrdelník Mohito

3. outfit: plavky Tezenis, komplet Mohito, šperky F, boty F

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme studiu Mocup Space Praha, Podkovářská 2, Praha 9; www.mocup.space; @mocup.space.

Reklama

Související témata:

Načítám