Hlavní obsah

Modelka prodala své staré implantáty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V roce 2018 si nechala zvětšit prsa a letos si řekla, že lockdown využije na pořízení ještě větších. Izunia Motyl (25) se živí jako modelka v pánských časopisech, tak je to investice do kariéry. Jenže to netušila, že na starých implantátech vydělá dvakrát víc, než ji bude stát celá operace!

Článek

Dívek, které si nechají udělat nová prsa a po čase se rozhodnou, že chtějí ještě větší, je hodně. Na tomhle příběhu by nebylo nic zvláštního. Ovšem Izunia Motyl si řekla, že zkusí své staré implantáty prodat. A to se podařilo!

Staré pryč, nové sem

Modelka začínala v polském časopise Playboy, pak se přesunula na stránky pánského magazínu FHM Netherlands a v poslední době pravidelně účinkuje v britském kanálu pro dospělé Babestation. V roce 2018 se rozhodla, že si nechá udělat nová prsa. Chirurgové jí do hrudníku vpravili implantáty velikosti 32C, jenže Izunia došla k závěru, že by mohla mít ještě větší.

A když během lockdownu v Británii neměla moc práce, rozhodla se pro další operaci. Staré implantáty si nechala vyndat a nahradila je novými velikosti 32DD.

Foto: Profimedia.cz

Na starých implantátech vydělala mladá žena majlantFoto: Profimedia.cz

Co s nimi?

Bylo jí ale líto ty staré implantáty vyhodit, tak se s kamarádem dohodla, že se je pokusí prodat v internetové aukci. Byla to spíš legrace, možná i proto byla startovní cena implantátů v přepočtu asi 2600 korun plus asi 150 korun za poštovné a balné.

K popisu modelka jasně napsala, že jde o její staré implantáty, které už nelze znovu použít při plastické operaci. Uvedla, že jde spíš o suvenýr a že implantáty lze využít například jako antistresové míčky. „Byly vyňaty chirurgem a profesionálně vyčištěny, takže jsou zcela nezávadné,“ dušoval se Izuniin kamarád Digit Davis (32), který jí s aukcí pomáhal.

Foto: Profimedia.cz

Staré silikony modelce vydělaly na nové a ještě jí dost peněz zbyloFoto: Profimedia.cz

Šokující zájem

Zájemci začali přihazovat a cena implantátů rostla. Nakonec se vyšplhala na neuvěřitelných 223 tisíc korun! „Tušili jsme, že nějaký zájem o ně bude, ale tohle? To je naprosto šílené,“ nechce se věřit Digitu Davisovi.

Každopádně modelka je nadšená. Staré implantáty jí totiž zaplatily ty nové. Nedávná operace prsou jí stála asi 94 tisíc korun, takže ještě hodně peněz jí zbylo. A kdo si implantáty koupil? To Izunia ani Digit přesně neví, ale určitou představu mají. „Zdá se, že venku je spousta bohatých mužů, kteří jsou fanoušky modelek z pánských magazínů. A nemají problém utratit hodně peněz za suvenýr, který jim je bude připomínat,“ tvrdí Digit.

Zvětšit prsa touží leckterá žena. Jsou ale i opačné případy. Tohle jsou Slavné dámy, které si nechaly zmenšit prsa.

Načítám