Hlavní obsah

Tělesné modifikace: Implantáty do penisu nebo elfí uši?

Foto: KOBRIN PHOTO

Foto: KOBRIN PHOTO

Reklama

S názorem, že tetování je cejch notorických odsouzenců, se už takřka nesetkáte. A přestože dnes k inkoustovým obrázkům bývají lidé stejně benevolentní jako k náušnicím v pupíku, zkrášlování těla má stále svá tabu. Tak schválně, nechali byste si rozpůlit jazyk nebo vybarvit oční bělmo?

Článek

Tělesné modifikace rozhodně nejsou pro každého, ovšem lidem, kteří jim přijdou na chuť, dokážou leckdy splnit i nejdivočejší sny. Přečtěte si, která vychytávka zintenzivní sexuální prožitek a jaké vylepšení vás vystaví největšímu zdravotnímu riziku. A co k tomu říká slavný pražský modifikátor Míla Bugtcher?

1. Elfí uši: ear pointing

Zatímco náušnicemi jsou v našich končinách standardně vybavena již nemluvňata, na elfí uši si musíte počkat do dospělosti. Zákrok, při kterém se sešije boltec do požadovaného špičatého tvaru, patří k náročnějším, a když se pro něj jednou rozhodnete, nelze to už vzít zpět.

Doba hojení je poměrně dlouhá, o novou image je potřeba pečovat minimálně tři měsíce. Jestliže dodržíte pokyny modifikátora a ouška budete denně čistit, dezinfikovat a fixovat, vyhnete se komplikacím. Toužíte se proměnit v éterickou bytost z příběhů J. R. R. Tolkiena (1892–1973)? Pak se objednejte na ear pointing!

Foto: Profimedia.cz

Kvůli roli Arwen ve filmové trilogii Pán prstenů (2001–03) si herečka Liv Tyler (43) sice nenechala operativně změnit tvar uší, ale stala se vzorem pro mnoho elfích nadšencůFoto: Profimedia.cz

2. Hadí jazyk: split jazyka

Hadí jazyk sice ovládal už Harry Potter, ale rozdělený na dvě části ho rozhodně neměl. Ne každému fanouškovi Bradavic by se pohled na rozeklaný lidský jazyk zalíbil. Nicméně jeho schopnosti ocení i modifikací neposkvrnění jedinci ve skutečném světě: majitelé této vychytávky totiž dokážou hýbat oběma polovinami jazyka zvlášť, což z nich činí mistry v líbání i orálním sexu. Split jazyka, jak se zákroku odborně přezdívá, se zahojí po třech týdnech a rozhodně se nemusíte bát ztráty chuťových buněk.

Je ale možné, že vám pár měsíců potrvá, než se zbavíte nepříjemného šišlání. Ovšem vada řeči nezůstane natrvalo – na rozdíl od rozštěpu jazyka. I tato úpravička je totiž v podstatě nezvratná. Možnost opětovného sešití sice existuje, ovšem bez problémů se neobejde: museli byste se smířit s výrazným omezením chuti.

Foto: Profimedia.cz

Majitelé hadího jazyka mohou hýbat každou jeho půlkou zvlášť. Sexuální předehra s nimi dostane zcela jiný rozměrFoto: Profimedia.cz

3. Barevné bělmo 

Cena za tento zákrok může být až příliš vysoká. Své o tom ví kanadská modelka Catt Gallinger (27). V roce 2017 se svěřila do rukou amatérského tatéra, který během procedury použil nepřiměřeně velkou jehlu a navíc fialový inkoust vpravil příliš hluboko.

Lékaři se mladou ženu dodnes snaží zbavit chronických bolestí, o zhoršeném zraku ani nemluvě. Catt Gallinger má štěstí, že neoslepla úplně. Velkým rizikem je také alergická reakce, která při podobném zákroku hrozí. Pokud oko barvu nepřijme, budete se s obtížemi potýkat až do konce života.

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Vybarvené bělmo představuje pro potenciálního klienta velké nebezpečí. Stojí jim za to?Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

4. Perly jakuzy: beading

Za každý rok, který strávili členové japonské mafiánské organizace za mřížemi, si do penisu zašili jednu pravou perlu, proto se implantátům v mužském přirození někdy říká perly jakuzy. To čeští vězni přišli s levnějším řešením: vsadili na kuličky vyrobené ze spečených štětin zubních kartáčků a převratnému vynálezu začali přezdívat šatony.

V profesionálních salonech se samozřejmě používají hygienické silikonové implantáty, které se vloží do penisu jednoduchým řezem. Následně se kůže sešije a pak už jen stačí přežít dva měsíce bez sexu (a ideálně i bez masturbace), než se úd zcela zahojí. Zákrok známý též pod názvem beading přináší řadu benefitů, především pro partnerky těchto odvážlivců. Strategicky umístěné kuličky zpříjemní pohlavní styk a zvětší penis do šířky.

A co na to modifikátor Míla Bugtcher

Co se týče beadingu, není u nás vyhlášenějšího specialisty, než je zakladatel Hellu – legendárního piercingového a tetovacího salonu v Praze. Tak jsme neváhali a položili jsme Mílovi Bugtcherovi (40) hned několik otázek.

Beadingu se věnujete přes dvacet let, pamatujete si na prvního zákazníka? 

Mým prvním klientem jsem byl já sám, podobně jako u jiných aktivit, kterými se zabýváme – vždycky jsme testovali nejdřív na sobě. Někdy v roce 1999 jsem si do penisu poprvé implantoval pod kůži kuličku, v té době jsem měl k dispozici pouze chirurgickou ocel. Od té doby se tenhle obor hodně posunul, v současné době používáme zdravotnický silikon z dílny Steva Hawortha.

Kdo je Steve Haworth?

Je světový průkopník v tomto oboru a můj velký vzor. Jednou jsem měl dokonce tu čest mu asistovat, když u nás hostoval. Jeho produkty jsou světovou jedničkou.

Mají Češi o modifikaci penisu vůbec zájem? 

Poptávka po beadingu je, ačkoli bych ji určitě neoznačil za masovou.

Foto: archiv Míly Bugtchera

Míla Bugtcher vystudoval ekonomii a pracuje v IT. Kromě toho je také piercer, modifikátor a sadista. Pokud si necháte udělat split jazyka v jeho salonu, připravte si 6 000 Kč, beading stojí rovnou tisícikorunu, ale počítejte ještě s šesti stovkami za každý implantátFoto: archiv Míly Bugtchera

Jak vypadá váš typický klient? 

To nejde specifikovat. Moji klientelu tvoří podnikatelé, politici i pracovníci silových složek, na druhou stranu také bývalí vězni, kteří se rozhodli, že místo klasických vězeňských „šatonů“ zvolí raději bezpečnou variantu z mých rukou.

Jaký zákrok je pro vás nejtěžší? 

Náročné jsou takové modifikace, kdy je klient zbytečně nervózní. Pro nás je důležité klientovo pohodlí a v okamžiku, kdy ho docílíme, není náročné téměř nic. Neděláme podobné věci v nijak masovém měřítku a necháváme si vždy dostatek času, stres pro nás je tedy při zákroku minimální.

Existují nějaké modifikace, které zatím neděláte, ale plánujete je zařadit? 

O žádné v současné době nevím. Ačkoli i stávající modifikace znamenají zásah do těla, považujeme se za dostatečně zkušené na to, abychom mohli předcházet možným rizikům a svoji práci zvládli dobře. Ve světě jsou populární i modifikace, které považujeme za příliš rizikové, a určitě se do nich nebudeme pouštět.

Jako například? 

Tetování očního bělma.

Tak to chápu. Kromě propichování kůže se věnujete i poněkud „normálnější“ práci, která vás živí: pracujete v oboru IT. Být modifikátorem tedy asi nebude finančně výhodnější...

Hell byl od počátku koncipován jako místo pro rozvoj specifických oblastí lidského těla i ducha a nikoli za účelem zisku. Ačkoli ekonomicky fungujeme velmi dobře, zisk, který firma generuje, směřujeme na projekty, které považujeme za smysluplné.

Přiblížíte nám nějaké z nich? 

Primárně se jedná o aktivity, které přibližují BM a BDSM subkulturu širší veřejnosti a směřují k odstranění předsudků. Jedná se jak o medializaci, tak o pořádání akcí, které zprostředkovávají širší veřejnosti kontakt se subkulturou. A samozřejmě tu máme suspension workshopy, kdy umožňujeme lidem zažít hook suspension – zavěšení za háky vetknuté do kůže na těle. Výtěžek z workshopů jde na pomoc zvířecím útulkům, což je další obor, který se snažíme podporovat.

Reklama

Načítám