Hlavní obsah

Slavné dámy, které si nechaly zmenšit prsa

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většinu mužů fascinuje, ale ženy s ním mnohdy bojují. Málokdy je totiž podle jejich představ. Buď je poprsí příliš malé, nebo příliš velké, nebo má nevyhovující tvar. Některé dámy to řeší plastickou operací. Ale ne každá chce prsa zvětšit. Kdo si je nechal zmenšit?

Článek

S nadměrně velkým poprsím bývá kříž. Překáží při sportu, bolí z něj záda a fuška je ho i pořádně obléknout. Když už někomu prsa lezou opravdu hodně na nervy, může být řešením i operativní zmenšení. Které slavné dámy ho podstoupily a jak se cítí?

Vlaďka Erbová (38)

Na poprsí krátkovlasé modelky se podepsalo první těhotenství, a tak byl podle ní potřeba zásah plastického chirurga, aby vnady znovu získaly tvar. Po porodu si nechala poprsí nejen vymodelovat, ale rovnou i zmenšit. Jenže v roce 2012 následovalo druhé dítě, úbytek váhy a další změny. Takže si exmanželka fotbalisty Tomáše Řepky (46) nechala odebrat přebytečnou kůži, a aby se prsa nezmenšila, musel lékař zvolit i větší implantáty. Výsledkem jsou ňadra velikosti čtyři.

Foto: Profimedia.cz

Každé těhotenství může situaci výrazně změnit, a po zmenšení proto následovalo i zvětšeníFoto: Profimedia.cz

Ariel Winter (22) 

Co jí nadělila příroda, to vadilo také sympatické americké herečce, která se proslavila jako představitelka Alex Dunphy v seriálu Taková moderní rodinka (vysílá se od roku 2009). Rozhodnutí, že se velkých prsou zbaví, udělala už v 17 letech, kdy si hrudník nechala zmenšit z velikosti F na D. Za své vnady se prý styděla, a navíc ji bolela záda.

Foto: Profimedia.cz

Zmenšení bylo pro herečku jasnou volbou a svého rozhodnutí nelitujeFoto: Profimedia.cz

Drew Barrymore (45)

K stejnému kroku přistoupila i herečka, která je v showbyznysu odmala – a na první odvykačce byla ve třinácti. Dokázala závislosti porazit a v dospělosti zazářila třeba v akční komedii Charlieho andílci (2000). V roce 2007 se rozhodla jít na operaci prsou. Mimo jiné ji rozčilovalo, že ňadra jsou to první, na co se lidé zaměří, když vejde do místnosti. „Na ženách a jejich prsou je něco velmi trapného, protože se na ně muži tolik dívají. Když jsou obrovská, hodně si to uvědomujete, bolí vás záda a ve všem, co si oblečete, vypadáte těžce,“ prohlásila pro New York Daily News.

Foto: Profimedia.cz

Málokdo by asi tipoval, jaké udělala herečka před lety rozhodnutí ohledně svého hrudníkuFoto: Profimedia.cz

Monika Marešová (45)

První manželka moderátora Leoše Mareše (44) má za sebou má dva porody. Její vnady prodělaly změnu a nevypadaly podle jejích představ. Po prvním dítěti si je nejprve nechala zvětšit na velikost čtyři, když se narodil druhý syn, rozhodla se pro zmenšení na velikost tři. Roli sehrála bolavá záda i změna tvaru.

Foto: Profimedia.cz

Mateřství se na těle podepíše a je fajn, když se dá spokojenost vrátit operací Foto: Profimedia.cz

Queen Latifah (50) 

Nesnesitelné bolesti zad sužovaly i temperamentní afroamerickou divu, která zákrok podstoupila v roce 2003. Bylo to v době, kdy výrazně zhubla, ale na jejím poprsí se shozené kilogramy neprojevily a menší tělo zátěž hrudníku špatně snášelo. Z velikosti F si proto nechala udělat DD. Zpěvačka je však se svým problémem spíš výjimka: Je možné zhubnout a nepřijít o prsa?

Foto: Profimedia.cz

Tělo se zmenšilo, ale prsa ne, takže musel zasáhnout chirurgFoto: Profimedia.cz

Anife Vyskočilová (46)

Tanečnice, moderátorka a herečka bulharského původu se rovněž rozhodla, že svému hrudníku, respektive hlavně bolavým zádům, uleví. Navíc prý jde ráda proti proudu. Operaci podstoupila v roce 2017 a nechala si vymodelovat prsa průměrné velikosti tři.

Foto: Profimedia.cz

Rozverné celebritě se s lehčím hrudníkem hned lépe skotačíFoto: Profimedia.cz

Amber Rose (36) 

Po letech váhání k stejnému rozhodnutí došla i svůdná americká modelka a herečka – v roce 2018 se s problémem svěřila fanouškům na Instagramu. O svém původním hrudníku prohlásila, že je hloupě těžký, bolí ji kvůli němu záda a nemůže nosit takové oblečení, jaké by chtěla. Výsledek si kráska velmi pochvaluje a těší ji, že může do společnosti vyrážet bez podprsenky. A samozřejmě bez vlasů – tím je totiž kráska pověstná.

Foto: Profimedia.cz

Už si může vybírat oblečení podle svého gusta – a také paruky. K zeleným koktejlkám zvolila dlouhé platinové vlnyFoto: Profimedia.cz

Hana Reinders Mašlíková (37)

S věkem může člověk změnit názor, což je případ české modelky a moderátorky. Nejprve na sebe strhla pozornost, když si nechala prsa zvětšit. Jenže po letech se zjistilo, že má implantáty prasklé, a byla nutná výměna. Při té příležitosti zvolila moderátorka menší objem silikonových výplní a se zmenšením je naprosto spokojená.

Foto: Profimedia.cz

Veliké a poškozené implantáty musely venFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám