Hlavní obsah

Modré stíny znovu v módě: Víme, jak budou slušet brunetám a jak blondýnám

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co se týče líčení očí, modrá byla v posledních letech poněkud mimo trendy. Ovšem nyní se vrací a je aktuální jako nikdy předtím. Jaké modré stíny budou slušet blondýnkám a jaké brunetkám? Podívejte se na náš videonávod.

Článek

Když se řekne „modré stíny“, většině z nás se vybaví výrazně vymalovaná víčka sedmdesátých a osmdesátých let – a o takovéhle retro dnes opravdu nikdo nestojí. S příchodem devadesátých let nás tyto barvy a způsoby opustily a v podstatě dosud zůstávaly vzadu. Letos se však karta obrátila a módní návrháři se předhánějí, kdo namaluje modelkám na přehlídkách oči modrou lépe a výrazněji.

Moderní pojetí „modrých stínů“ je moc pěkné, proto jsme se vydali zjistit, jak na to. Připravili jsme šikovný videonávod, který ukáže, jak líčit namodro blondýnky a jak brunetky, aby nevzniklo smutné retro, ale aktuální hvězdný look. Tak co, jste také zvědavé, jak to dopadlo? Tak se dívejte s námi! Když budete pozorné, odkoukáte malý trik, jak se efektivně nalíčit bez rozmazání stínů pod očima, a také se dozvíte, co dělat s kleštičkami na řasy, aby fungovaly jako kulma.

A co vy a modré stíny? Ano, nebo ne?

Reklama

Načítám