Hlavní obsah

Nejpopulárnější účes roku? Naučte se plést holandské copánky

 

Na světě snad není žena, která by tento účes neznala. Copánky rozhodně nenosí jen celebrity a sluší opravdu každému. Jak se ale doopravdy dělají? Že to není žádná věda, vám ukážeme na moderátorce a herečce Evě Decastelo (39).

Článek

Tolik populární holandské copánky, kterým se říkává i „dutch braids“ nebo také „boxer braids“, proslavila Kim Kardashian (37). Po tomto účesu se strhla po celém světě taková poptávka, že vzniklo nespočet salonů, které se zaměřily vyloženě na tenhle trend. A jak je vidět na tisících instagramových účtech i v ulicích, copánky ze scény jen tak nezmizí. Sluší totiž nejen holčičkám a mladým dívkám, ale všem ženám, kterým vlasy jednoduše sepnuté do culíku prostě nestačí.

A protože nás zajímalo, zda lze copánkový účes zvládnout třeba s kamarádkou, nebo dokonce sama (v tomto případě je praxe s pletením francouzských copů výraznou výhodou), oslovili jsme jednu z největších českých „braids“ odbornic Baru K. Ve videu předvede, jak holandské copánky vytvořit – a jako modelku si vybrala Evu Decastelo (39). Ta před sebou měla nelehký úkol: vydržet nemluvit a pouze pózovat. Co myslíte? Jak výřečná Eva zvládla „pouhou“ roli modelky? A chcete se dozvědět, proč tento účes slibuje liftingový efekt pro váš obličej? A co dělat, aby vám copánky vydržely až pět dní jako nové? Podívejte se na naše video.

DĚKUJEME salonu Beauty Bar by Bara K., Slezská 125, Praha 3, beauty-bar.biz

Líbí se vám tyhle copánky? Šly byste do takového účesu také?

Reklama

Související témata: