Hlavní obsah

Monika Absolonová slaví 45. Znáte muže, které milovala?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Majitelka skvělého hlasu, jedna z nejobsazovanějších muzikálových hereček, žena s nádherným úsměvem. Ale taky dvojnásobná maminka a tak trochu milostná smolařka. To je Monika Absolonová, která dnes slaví 45. narozeniny. Kdo jsou muži jejího života?

Článek

Když se usměje, je jí náhle plná místnost. A když zpívá, máte rázem na rukách husí kůži z toho, jak krásně to zní. Není divu, že se bez ní obejde jen málokterý muzikál. Když se objeví na pódiu, je úspěch zaručen. Monika Absolonová je skvělá zpěvačka s darem od boha. Dnešní oslavenkyně tak právem slaví profesní úspěchy, v soukromém životě však nemá zrovna na růžích ustláno, zejména co se týče vztahů. 

Václav Eiselt

Byla to první velká láska. S tehdy extraligovým hokejistou Václavem Eiseltem (47) randila už od půlky 90. let. Ve třiadvaceti, v roce 2000, se za něj na zámku v Dobříši provdala.

Manželství těm dvěma ale nešlo tak dobře jako randění, a tak se brzy konal rozvod. Rozešli se v podstatě už po dvou letech od svatby a v roce 2003 pak byli během pár minut u soudu oficiálně rozvedeni. A důvod neshod? Sama Absolonová v minulosti uvedla, že byli oba velmi mladí. Ke cti jim budiž připsáno, že i po rozvodu byly jejich vztahy korektní a přátelské.

Foto: Barbora Reichová / CNC, Profimedia.cz

Václava Eiselta si Monika brala jako mladinkáFoto: Barbora Reichová / CNC, Profimedia.cz

Jaroslav Haštava

Asi rok po rozvodu se Absolonová přiznala k nové lásce. Tentokrát si její srdce získal podnikatel Jaroslav Haštava. Ani tenhle vztah ale moc dlouho nevydržel, v roce 2006 se rozešli.

Haštava se totiž zakoukal do modelky Kateřiny Průšové (37), po ní randil s další modelkou Dianou Kobzanovou (39) a nakonec zakotvil u Terezy Zimové (36), bývalé modelky a účastnice reality show Vem si mě, s níž má ročního syna Alberta. Monika Absolonová s ním dva roky nemluvila, ale pak se prý stali přáteli.

Foto: Profimedia.cz

S Jaroslavem Haštavou chodila Monika Absolonová zhruba dva rokyFoto: Profimedia.cz

Vratislav Janda

S podnikatelem Vratislavem Jandou se začala objevovat na veřejnosti v roce 2009. V té době byl ještě ženatý, ale zpěvačka tvrdila, že manželství nerozvrací, protože její nová láska s manželkou už dva roky nežije. Ať tak či tak, o jedenáct let starší milenec se rozvedl a Moniku požádal o ruku.

Vypadalo to i na plánování rodiny, protože Absolonová v té době odmítala podepisovat pracovní smlouvy, kde byl uveden zákaz otěhotnění. Veselka ani miminko se ale nakonec nekonaly, místo toho přišel v roce 2012 rozchod. Absolonová tehdy uvedla, že po boku Jandy prožila krásné tři roky, ale protože se vztah nikam neposunul, tak nějak vyhořel. Ovšem i s tímhle mužem si zpěvačka dokázala udržet přátelské vztahy.

Foto: Profimedia.cz

Janda zpěvačku dokonce požádal o ruku, ale ze svatby stejně nakonec sešloFoto: Profimedia.cz

Tomáš Horna

Zatím posledním a pravděpodobně i nejzásadnějším mužem v životě zpěvačky byl hokejista Tomáš Horna (40). Do toho se Absolonová zamilovala v roce 2014. V té době byl Horna ještě ženatý, ale i on se kvůli zpěvačce rozvedl, a to i když s první ženou měl tehdy malou dceru.

Mezi Hornou a Absolonovou to opravdu zajiskřilo, v podstatě okamžitě začali plánovat rodinu. A to se také podařilo – v listopadu 2015 přišel na svět jejich syn Tadeáš, v listopadu 2018 pak Matouš.

Ještě donedávna vypadali oba jako dokonalý pár, nikoho by nenapadlo, že se blíží konec. Na prvního máje ale zpěvačka oznámila, že se s Hornou rozešla! Proč, to nikdy úplně nevysvětlila, ovšem přiznala, že okamžitě po rozchodu se o svém ex začala dozvídat neuvěřitelné věci. Spekulovalo se o nevěrách a také dluzích, ale zpěvačka to nikdy nepotvrdila.

Každopádně tenhle rok byl pro ni vyloženě turbulentní, ale ustála vše s grácií. Výrazně zhubla, odhodlala se k razantní změně účesu, když se ostříhala na krátko, a především neztratila svůj nádherný úsměv!

Foto: CNC_Kundrát, Machan, Hykl, Pátek / CNC , Profimedia.cz

S Tomášem Hornou má zpěvačka dva synyFoto: CNC_Kundrát, Machan, Hykl, Pátek / CNC , Profimedia.cz

Reklama

Načítám