Hlavní obsah

Nejdřív dítě, pak až svatba. Které slavné páry to otočily?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že by měla být nejdřív svatba, než se začne s plozením potomků, měli v minulosti jasno. Dnes je doba jiná a mnozí hodnotí jako výraznější závazek pořízení společného bydlení než „ano“ před oltářem. Kteří slavní se vzali až po tom, co spolu měli děti?

Článek

V minulosti věc hodná opovržení, dnes naprosto běžná. V dnešní době se páry často berou až poté, co si pořídí jednoho či více společných potomků. Pokud se dříve stalo, že mladá žena otěhotněla, svatba se uspíšila, aby dítě nepřišlo na svět, aniž by byli rodiče manželé. Dnes v takovém případě často svatbu lidé odloží, aby si ji později mohli užít se vším všudy. I v showbyznysu najdeme spoustu párů, kterým šly vlastní děti za družičku nebo nesly prstýnky. O koho jde?

Kim Kardashian (40) & Kanye West (43)

Když se řekne svatba roku 2014, mnozí si vzpomenou na tu, která se odehrála v květnu v Itálii a byla po všech stránkách dokonalá. Když jste profesionální celebrita, jakými Kim a Kanye zcela jistě jsou, neberete se nahonem v Las Vegas, ale pěkně se vší pompou. A na svatbě už byla i jejich roční dcerka North West. Jejich rodina se od té doby rozrostla, děti mají čtyři. S železnou pravidelností se objevují zvěsti o jejich rozchodu. Podle posledních zpráv z konce minulého týdne je prý rozvod na spadnutí.

Foto: Profimedia.cz

Jejich vztah vypadal dlouho jako pohádka, ale čím dál častěji se mluví o rozchodu, protože rapper nezvládá své duševní problémyFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (45) & Brad Pitt (57)

Herecký pár nazývaný Brangelina měl velkou a šťastnou rodinu dávno předtím, než si v srpnu 2014 řekli ano na svém zámku ve Francii. Žádné z jejich šesti dětí na svatbě nechybělo (tři jsou vlastní, tři adoptované). Podílely se i na svatebních šatech své matky, které byly zčásti ozdobené jejich kresbami. Zdálo se, že spolu Angelina Jolie a Brad Pitt budou navždy, ale postupně se začaly objevovat zvěsti, že to v ráji skřípe, a nakonec došlo v roce 2016 na odloučení a praní špinavého prádla.

Foto: Profimedia.cz

Zdálo se, že žijí jeden pro druhého a své děti. Bohužel Brad žil i trochu pro alkohol a Angelina dokonce bojovala o svěření dětí výhradně do své péčeFoto: Profimedia.cz

Serena Williams (39) & Alexis Ohanian (37)

Ona je považována za nejlepší tenistku všech dob, on je spoluzakladatel sociální sítě Reddit a poznali se v roce 2015. O dva roky později se jim narodila dcera Olympia a pár týdnů na to se konala v New Orleans přísně utajovaná svatba, na kterou pozvali mnoho hvězdných přátel. 16. listopad byl zvolen na památku matky ženicha, která devět let předtím zemřela. A novomanžel se netajil tím, že našel ženu svého života, nazval ji svou královnou.

Foto: Profimedia.cz

Královna tenisových kurtů našla štěstí po boku krále sociálních sítíFoto: Profimedia.cz

Matthew McConaughey (51) & Camila Alves (38)

Jeden z nejkrásnějších párů už od roku 2006 tvoří herec, který si odnesl Zlatý globus za Klub poslední naděje (2013), a známá modelka a návrhářka. Mají spolu tři děti a dvě z nich se zúčastnily jejich třídenní svatby v roce 2012. Na své sídlo v Austinu pozvali přátele a rodinu a řekli si mezi nejbližšími své ano.

Foto: Profimedia.cz

Potkali se v baru a po dvou letech přivítali na svět první dítěFoto: Profimedia.cz

Mark Wahlberg (49) & Rhea Durham (42) 

Bývalý rapper a populární herec známý z filmů Fighter (2010) nebo Táta je doma (2015) si vzal modelku Rheu za manželku v roce 2009, když už spolu měli tři děti. Dnes mají ještě o jedno víc a my můžeme jen závidět, jak spolu vypadají šťastně, navíc si oba udržují perfektní postavu.

Foto: Profimedia.cz

Ač jsou čtyřnásobnými rodiči a manželi nějaký ten rok, stále se k sobě tulí jako za mladaFoto: Profimedia.cz

Ivana Chýlková (57) & Jan Kraus (67) 

Jestli si někdo umí chránit soukromí a nezve si novináře až domů, je to moderátor s ironickým smyslem pro humor a skvělá česká herečka. A tak se není čemu divit, že se dlouho nevědělo, že už jsou dávno manželé. Jejich synovi Jáchymovi je 22 let, a i když rodiče svatbu dlouho odmítali, vloni vyšlo najevo, že slaví již cínovou svatbu, to je desáté výročí. Vzali se prý z čistě praktických důvodů.

Foto: Profimedia.cz

Potkávají se nejen doma, ale i v práci, a vždy o sobě mluví s respektem a láskouFoto: Profimedia.cz

Filip Blažek (47) & Jolana Blažková (40)

Přestože herec, který se proslavil filmem Nesmrtelná teta (1993), mluvil o své partnerce jako o manželce už dlouho, skutečně se vzali až v květnu 2019. V té době spolu již měli dvě dcery, Johanu (15) a Filippu (5). Zásnuby proběhly romanticky v Římě a svatba se konala na zámku Jánský vrch.

Foto: Profimedia.cz

S žádostí o ruku si dal herec na čas, ale na dobré věci se vyplatí počkatFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám