Hlavní obsah

Jedlé Vánoce aneb Na tyhle 3 věci určitě nesmíte zapomenout!

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Reklama

Někdo se na Vánoce těší kvůli dárkům, někdo kvůli rodině, která se sejde pohromadě. Snad všichni se ale těší na tu spoustu skvělého jídla.

Článek

Nespočet druhů cukroví, smažený kapr, bramborový salát, vánočky. To všechno neodmyslitelně k Vánocům patří – a recepty na klasiky vám po celý advent přinášíme postupně. Tady máte výběr toho, co se do jednotlivých článků nevešlo a podle nás k Vánocům patří stejně neodmyslitelně.

Hrnečku, vař!

Foto: Martin Gaal, Shutterstock.com

Rybí polévka prostě nesmí na štědrovečerním stole chybět Foto: Martin Gaal, Shutterstock.com

Spousta rodin si štědrovečerní večeři neumí představit bez rybí polévky. Receptů je na ni spousta a každá rodina má ten svůj osvědčený. Pokud chcete přece jen zkusit něco nového nebo budete polévku letos dělat poprvé, zkuste ji podle tohoto receptu.

Na zdraví!

Foto: Oksana Mizina, Shutterstock.com

Také si neumíte Vánoce představit bez vaječného koňaku?Foto: Oksana Mizina, Shutterstock.com

Co by to bylo za Vánoce, kdyby se během pečení cukroví i po celé svátky neusrkával vaječný koňak. Desítkami strávníků a lety osvědčený recept na ten nejlepší vaječňák hledejte v následujícím receptu.

Zabalit a sníst

Foto: sarsmis, Shutterstock.com

S Vánoci je spjat i jablečný štrúdlFoto: sarsmis, Shutterstock.com

Někdo peče vánočky (recept najdete třeba v tomto článku), někdo štrúdly. Jak na skvělý závin plný šťavnatých jablek a křupavých mandlí poradíme i my!

Bez čeho si Vánoce nedovedete představit vy?

Reklama

Související témata:

Načítám