Hlavní obsah

Nosíte brýle? Tyhle triky na líčení očí jsou přesně pro vás!

 

Reklama

Když musíte nosit brýle, může být dokonalý make-up pořádný oříšek. Dioptrické čočky mají totiž tendence oči zvětšovat, nebo naopak zmenšovat. A to je problém. Proto jsme pro vás nachystali tutorial, díky kterému si dokáže skvěle nalíčit oči úplně každá obrýlená žena.

Článek

Oči mohou být nalíčené přímo dokonale, ovšem ve chvíli, kdy si nasadíte brýle, všechno se změní. Jste-li brýlatá, jistě jste to už také řešila: Jak se namalovat pod brýle tak, aby make-up působil sjednoceně a oči nepůsobily ani větší, ani menší, než ve skutečnosti jsou?

Abyste se tím jednou provždy nemusela zabývat, natočili jsme pro vás velmi důkladný videonávod, ve kterém ukážeme, jak se perfektně nalíčit, aby vám to slušelo v obou variantách brýlí. Co dělat, aby vám obroučky na nose nesjížděly po vrstvě make-upu? Jaký odstín by měl mít korektor pod brýle na dálku? I to se dozvíte.

A to není zdaleka všechno: vizážistka Daniela Kremláčková si připravila spoustu dalších praktických triků, které jistě užijí i ty z vás, které brýle nevlastní.

Takže, ať už si na sledování našeho videa brýle nasadíte, nebo ne, pohodlně se usaďte a dávejte bedlivý pozor. Uvidíte, že takhle může prokouknout každá.

Řešíte líčení pod brýle jinak, než když je nenosíte? Jaké jsou vaše zaručené triky?

Toužíte po kariéře modelky? Pojďte do toho!

Je vám mezi 13 a 19 lety a toužíte si vyzkoušet kariéru modelky? Přijďte na casting a získejte šanci na exkluzivní zastoupení agenturou Czechoslovak Models, která vás může dostat i na světová mola! Najděte si své město a svůj termín a zkuste to!

  • 11. 10. OSTRAVA - Forum Nová Karolina · 15 hodin
  • 12. 10. OLOMOUC - Galerie Šantovka · 15 hodin
  • 13. 10. BRNO - Olympia · 15 hodin
  • 17. 10. JIHLAVA - CityPark · 15 hodin
  • 19. 10. PRAHA - Galerie Harfa · 15 hodin

Více informací se dozvíte na stránkách www.cztm.cz/castingy.

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz -

Reklama

Související témata:

Načítám