Hlavní obsah

Novoroční sex: 5 ideálních pozic na začátek roku

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Staré končí, nové začíná. Zahajte rok 2019 stylově – v posteli! Jaké milostné pozice jsou pro novoroční mazlení ideální?

Článek

Příjemně strávené chvíle s partnerem, posílení partnerského pouta a tak trochu pojištění radosti a štěstí v příštích dnech. Pomilujte se v polohách, o které si Nový rok vyloženě žádá! Která z těchto pěti vás nadchne nejvíc?

Odpolední pohádka

Silvestrovské oslavy bývají bujaré a končí až nad ránem, což je v pořádku. Pokud si okolo oběda, tedy až naplno otevřete obě oči, uděláte čas na romantiku, nejspíš budete chtít (minimálně ze začátku) lenivě odpočívat. Pro tyto účely se hodí nenáročná, leč maximálně stimulující poloha, kdy si vy lehnete na břicho, roztáhnete nohy a necháte partnera, aby do vás vstoupil.

On si na vás může kleknout nebo přilehnout, to už záleží na jeho volbě. Až to udělá, sevřete nohy co nejvíc k sobě. Tak při pohlavním styku dojde ke tření jeho mužství a zároveň hýčkání vašeho bodu G. Tato pozice sice neumožňuje oční kontakt, ale na druhou stranu se při ní „ztratí“ ne příliš vábný dech způsobený konzumací alkoholu. Taky má několik variant – kde kdo si nemůže vynachválit pokrčení jedné nohy. Vyhovuje vám to? Tak na břiše ještě zůstaňte.

Novoroční ohňostroj

S trupem přitisknutým k matraci se posuňte až na okraj postele a horní polovinu těla nasměrujte dolů k podlaze tak, že se prsty dotknete země. Milenec tak získá skvělý pohled na zasouvání a vysouvání údu a vy prožijete velmi intenzivní orgasmus, který si zasloužíte. Stane se tak proto, že penis stimuluje přední poševní stěnu. Koneckonců, tradice praví, že jak na Nový rok, tak po celý rok. Možná je právě tohle způsob, jak si zajistit, že čtyři číslice (2019) budou lepší než ty předchozí….

Milostné předsevzetí

Nechte muže, aby se položil na záda, dal nohy od sebe a mírně je pokrčil v kolenou. Vy si na něj v podřepu nasedněte, ale zády. Následně pánví dosedněte až na partnera, a tělo zakloňte způsobem, díky kterému se vaše ramena přitisknout na jeho prsa. Budete tak ležet na sobě, pohledy obou směřují ke stropu. A tečka na závěr? Jelikož začíná nový rok, chce to vykročit tou správnou nohou. Nebo „nohama“ v množném čísle? Chodidla si položte na partnerova mírně pokrčená kolena. Pohyby při milování jsou spíš houpavé, klouzavé a klidné, nicméně i tento úhel průniku způsobuje silné tření bodu G. Muž má přitom volné ruce ke dráždění prsou – a také si trochu odpočine.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Dvě základní varianty jsou k sobě čelem, nebo zády. To podle toho, kolik jste snědli česnekových chlebíčkůFoto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

69. komunikační exploze

Silvestrovská noc se neobejde bez polibku o půlnoci. Berte ho jako příslib něčeho většího, a užijte si první den nového roku v pozici, která podle různých průzkumů patří k těm nejoblíbenějším! Ano, jedná se o polohu 69. Vyžaduje maximální důvěru, ale přináší nevídanou rozkoš. Díky ní si navzájem dokážete, že si v posteli ještě stále máte co říct. Lehněte si vedle partnera na bok tak, aby váš obličej směřoval k jeho klínu. Přitiskněte břicho k milencovu trupu a oba si udělejte pohodlí. Třeba tak, se si vypodložíte hlavu polštářem nebo spodní nohou partnera. Na tenhle orální sex nezapomenete. Zaručeně. A jak tohle nevšední milostné setkání zakončit?

Slastná brána

Uvelebte se na zádech, nohy zvedněte a natáhněte do pravého úhlu (v podstatě simulujte prak). Milenec si klekne a uchopí vás za kotníky. Pohyby dělá on, vy si můžete (svépomocí) dráždit klitoris. Jelikož platí, že co se první den nového roku udělá, to bude mít vliv na celý následující rok, hleďte si v závěru milování do očí, ať posílíte důvěrné pouto mezi vámi a jste si co možná nejblíž. Za výkon se pak náležitě odměňte. Na Nový rok se v našich končinách dříve chodívalo na koledu. Každé stavení navštěvovali zpěváci, kteří dostávali odměnu v podobě nějakého drobného pohoštění nebo pálenky. Tak si po milování nezapomeňte dopřát něco na zub, ať naberete síly.

A jak to máte vy? Milujete se na Nový rok, nebo spíš dospáváte předešlou noc?

Načítám