Hlavní obsah

Čínský nový rok: Znamení Krysy přinese peníze a úspěch

Foto: HTeam, Shutterstock.com

Foto: HTeam, Shutterstock.com

Reklama

Začátek lunárního roku je tady, zemský Vepř se vzdává vlády a nastupuje kovová Krysa, která ovládne většinu roku 2020. Co nám vnese do života a jak ovlivní naše fungování?

Článek

Čínský lunární kalendář funguje naprosto jinak než ten klasický západní, podle kterého se naše společnost řídí. Rok 2020 začal už téměř před měsícem, čínský nový rok až 25. ledna. Ponese se ve znamení Krysy, a to až do 12. února 2021, kdy Krysu vystřídá Buvol. Jak na nás bude energie Krysy, navíc ve spojení s prvkem kovu, působit?

Rok Krysy – všechno nové

Se znamením Krysy začíná nový cyklus, je totiž prvním znamením čínského horoskopu. Rok 2020 tak odstartuje běh dalších dvanácti let a to, jak začneme, se na nich významně podepíše. Pokud se chcete pustit do něčeho nového – zahájit podnikání, najít si novou práci, oženit se nebo se vdát, mít dítě nebo jen začít běhat, rok 2020 je ten správný. Neodkládejte to a vrhněte se do změny po hlavě (jak poznat, že máte dát výpověď).

Krysa je znamení aktivní a činorodé, což znamená, že tento rok bude opravdu šupec a uteče vám mnohem rychleji, než by člověk čekal. Bude taky vyžadovat spoustu aktivity. Dobrou zprávou je, že investovaná energie přinese své ovoce a zase se dost rychle vrátí v podobě úspěchu a bohatství v některé z oblastí života.

Rok nových přátelství 

Kovová Krysa je znamení velmi komunikativní a společenské, miluje zábavu a lidi, umí navazovat vztahy a bývá středem pozornosti – a absolutně jí to nevadí. Díky tomu se vám bude v tomto roce dařit navazovat nové kontakty, ale i obnovovat stará přátelství, pokud tedy o to budete stát. Využijte toho a utvrďte všechny vztahy, které to potřebují, ale také navažte nové. I ti, kteří jsou mezi lidmi jindy neohrabaní, se budou cítit daleko sebejistěji (jak se smířit s kamarádkou).

Rok odpouštění

A co prvek kovu, jak ten se projeví v následujících měsících? Kovová Krysa je oproti ostatním znamením daleko citlivější, dosahuje velkých úrovní intuice a emoční inteligence. Proto si budou lidé lépe rozumět a snad by se k sobě také měli chovat ohleduplněji, protože si budou více vědomi toho, co jejich slova způsobují. Připravte se na rok omluv a vyjasňování i starších ran a bolestí (7 způsobů jak se omluvit). Rok kovové Krysy by měl v tomto ohledu poměrně razantně vyčistit vzduch.

Foto: Flamingo Images, Shutterstock.com

Bude to rok smiřování a omluv za staré vinyFoto: Flamingo Images, Shutterstock.com

Rok úspěchů v práci

Rok Krysy slibuje ideální pracovní podmínky – nese s sebou totiž energický, činorodý a pilný náboj, který ve většině z vás probudí daleko větší chuť do práce a zápal pro to, co už vás možná omrzelo (jak uspět na pohovoru).

Navíc se to letos bude hemžit příležitostmi a dobrými nápady, protože budou uvedeny do chodu kreativní mechanismy kovové Krysy. Bude třeba si ujasnit, do čeho svou energii investovat a co za to nestojí, protože hrozí, že se jinak upracujete k smrti.

Říkat ne bude obtížné, když se nabízí tolik zajímavých šancí, které člověku padají do klína vlastně skoro náhodou, ale to je součást lekce, kterou bychom se všichni během tohoto roku měli naučit.

Rok bohatý na peníze

Vše, co už bylo řečeno, znamená, že nebudeme trpět nedostatkem prostředků – kdo se do toho trochu opře, ten si může poměrně snadno vytvořit finanční polštář na další roky, které by tak příznivé po této stránce být nemusely. Moudře si odkládejte nějaké peníze stranou a spořte – jednak na budoucnost a krizové situace, jednak na to, abyste si mohli udělat něčím větším radost. Protože i odměňování patří k důležitým aspektům krysí energie.

Víte, že některá znamení jsou daleko blíž k nevěře než jiná? Jak vypadá věrnost podle horoskopu? 

Reklama

Související témata:

Načítám