- 4 klasy kukuřice 
 - 3 lžíce olivového oleje
 - 1 lžička mleté sladké papriky
 - 1/2 lžičky soli
 - 150 g zelených oliv plněných paprikovou pastou
 - 4 hrsti baby špenátu
 - 1 špetka pepře
 - 2 lžíce balzamikového octa
 - 1 hrst čerstvé bazalky
 
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. 
Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. 
Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech.
Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.