Hlavní obsah

Outfit dne: Jak s grácií nosit velikost 44? Naučí vás to blogerka Katka

Foto: Archiv blogerky

Foto: Archiv blogerky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte to, občas máte den, kdy vyrazíte ráno do práce a pak rovnou na večeři s přáteli nebo na nějakou kulturní akci. Pak potřebujete vypadat k světu. Blogerka Katy (36) vám dnes ukáže, jak na to.

Článek

Stylová, energická a hlavně usměvavá. Taková je šestatřicetiletá blogerka Katka Osičková. Momentálně je na rodičovské dovolené a kromě svých dvou roztomilých dítek se věnuje od roku 2014 i svému lifestylovému blogu Mama Live. Píše o životě, každodenních zážitcích a přináší i zajímavé tipy na restaurace, kam zajít s mužem, nebo kam vyrazit s dětmi na výlet. A občas se věnuje také módě či kosmetice.

„Založení blogu nepřišlo jen tak zčistajasna. Už jsem si předtím vedla takové zápisky na jednom maminkovském webu, kde mne kamarádky vyburcovaly, abych založila blog. Navíc jsem absolvovala rok tvůrčího psaní, kde mne vedl i pan Viewegh, a to mě nakoplo,“ říká Katy, která se drží hesla, že mateřská dovolená se má prožít a ne jen přežít.

Když chci šetřit čas...

Dnes vám Katy ukáže, jak se obléknout na den i na večer pouze s drobnými změnami v rámci jednoho outfitu. „Je to jednoduché: když chci šetřit čas, převléknu pouze ležérní tričko za elegantní košili a vyměním doplňky. Přidat mohu třeba klobouk nebo baret, které nosím velmi ráda,“ říká blogerka s konfekční velikostí 44.

Foto: Archiv blogerky

Outfit na den se skládá z originálního trička, kam si nechala blogerka natisknout své jméno, a z džínů a sakaFoto: Archiv blogerky

Foto: Archiv blogerky

Na večer pak stačí vyměnit tričko za elegantní halenku s vázačkou a přidat výrazné psaníčkoFoto: Archiv blogerky

Stylově za všech okolností

Katka se snaží jít příkladem ostatním maminkám. Chce jim ukázat, že na mateřské nemusejí být stále jen v teplákách a bez make-upu – když žena chce, může vypadat stylově téměř vždy a za každých okolností. A nepotřebuje k tomu trávit hodiny v koupelně před zrcadlem. „Čím jsem starší, tím více svůj šatník zjednodušuji, snažím se s módou pracovat. Ovšem k mým nejoblíbenějším kouskům patří poslední dobou košile se svetříkem, sakem a k tomu pohodlné džíny,“ prozrazuje usměvavá Katka.

Foto: Archiv blogerky

Katy nosí také velmi ráda klobouky a barety, které dodají outfitům šmrncFoto: Archiv blogerky

A jak byste proměnily v rámci úspory času denní outfit na večerní vy?

Související témata:

Načítám