Hlavní obsah

Outfity na silvestra: Staňte se královnou poslední noci!

Foto: AS Inc, Shutterstock.com

Foto: AS Inc, Shutterstock.com

Reklama

Poslední noc roku se nese v duchu oslav a svátečního veselí, ale je i dost lidí, kteří silvestra vůbec neslaví. Ať už se rozhodnete strávit ho na velkolepé party nebo doma na gauči, otevřete si lahev šampaňského ve stylovém outfitu.

Článek

Výběr vhodného dresscodu záleží samozřejmě na místě, kde se 31. prosince ocitnete. Vzali jsme do úvahy ty nejpopulárnější a sestavili za vás čtyři dokonalé kombinace, ve kterých zazáříte na tanečním parketu, půlnoční sáňkovačce i ve vlastní ložnici.

Na slavnostní večeři

Zamluvili jste si s partnerem degustační menu v luxusní restauraci, nebo se těšíte na hotelovou večeři v cizině? Pojměte svůj outfit ve stylu slavnostní elegance. Třpytivý oblek doplňte bílou volánkovou košilí, která bude ze zapnutého saka nenápadně vykukovat. Samozřejmostí jsou i klasické černé lodičky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. košile H&M, 899 Kč; 2. kabelka Love Moschino (prodává Humanic), 4999 Kč; 3. smokingové kalhoty Zara, 799 Kč; 4. smokingové sako Zara, 1599 Kč; 5. lodičky Calvin Klein (prodává Baťa), 3999 KčFoto: Archiv firem

Na hory 

Jestliže vyrážíte s partou přátel vstříc zasněženým vrcholkům hor, žádný speciální silvestrovský outfit zřejmě není potřeba. V rychleschnoucích legínách a lyžařské bundě zvládnete noční jízdu na sáňkách i sněhovou bitvu s kamarády. I při tom ale můžete vypadat stylově!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. rukavice Reserved, 249 Kč; 2. boty Fellhof (prodává Fell Shop), 4030 Kč; 3. bunda O’Neill (prodává Sportisimo), 3498 Kč; 4. čepice H&M, 299 Kč; 5. legíny O’Neill (prodává Sportisimo), 899 Kč Foto: Archiv firem

Na doma

Vyhýbáte se přelidněným barům obloukem nebo vás zkrátka silvestr vůbec nezajímá? Není povinností nikam chodit, zůstaňte klidně doma v pyžamu! Místo alkoholického koktejlu si namíchejte domácí relaxaci přímo na míru. Vyzkoušejte třeba pleťovou masku a koupel při svíčkách.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. župan Cellbes, 999 Kč; 2. ponožky Tezenis, 109 Kč; 3. pyžamová souprava Marks & Spencer, 799 Kč; 4. maska se šnečím extraktem OMG! (Prodává Mejkap.net), 119 Kč; 5. svíčka s dobou hoření až 56 hodin DW Home (prodává Fragonito), 558 KčFoto: Archiv firem

Na party 

Pokud máte poslední večer v roce namířeno do tanečního klubu či baru, můžete si dovolit odvážnější model. Vsaďte na černé minišaty a kozačky nad kolena. S doplňky to pak už nemusíte přehánět, stačí výrazné náušnice a zajímavá kabelka.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Mango, 149 Kč; 2. kabelka Orsay, 699 Kč; 3. šaty Stradivarius, 799 Kč; 4. třpytivé punčocháče H&M, 299 Kč; 5. kozačky Kazar, 3594 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám