Hlavní obsah

Podzimní trendy pro ženy s křivkami: Co vám bude slušet?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co diktují módní trendy na tuto sezonu, jsme vám ukázali už mnohokrát. Jedna věc je ovšem vidět aktuální modely na vysokých dívkách s mírami 90–60–90 a druhá je si představit, jak vypadají na ženách, které mají jiné proporce. Jak nosit trendy módu, i když nemáte tělo jako modelka?

Článek

Většina aktuálních trendů je prezentována jen na ultra hubených modelkách a na vystylovaných fotkách. Často pak padají dotazy: „A co máme nosit my, normální ženy?“ Pozvaly jsme si proto do redakce stylistku Irenu Vokrojovou, aby z aktuálních kolekcí vybrala tři outfity pro ženy s křivkami. Nechybějí hřejivé pleteniny, kostkovaný ani leopardí vzor. Nechte se inspirovat!

Chtěly bychom však dodat, že žádnou postavu nechceme nazývat „normální“, nebo naopak „nenormální“. Normální jsme všechny, jak ženy s velikostí 46, tak i 36. Každá máme ale jiné proporce, a jak říká Irena Vokrojová, jde jen o to, naučit se s nimi pracovat. I žena s většími ňadry si může dovolit zvířecí vzor, jen je třeba vědět, jaký správný kousek oblečení vybrat a s čím ho zkombinovat.

Děkujeme značkám Lindex, Marks & Spencer, Reserved a Gino Rossi za zapůjčení oblečení a šperků na natáčení.

Anketa

Jaký outfit se vám líbil nejvíce?
Modrý kardigan
62,6 %
Kostkovaný oblek
15,2 %
Leopardí sukně
22,2 %
Celkem hlasovalo 1458 čtenářů.

Jaké další módní téma by vás zajímalo? Napište nám!

Související témata:

Načítám