Hlavní obsah

Pojďte na to od lesa aneb Pohodlné outfity do přírody

Foto: Yevhen Rehulian, Shutterstock.com

Foto: Yevhen Rehulian, Shutterstock.com

Reklama

Když se Česká republika ocitla v karanténě, staly se procházky liduprázdnou přírodou takřka jedinou možností, jak změnit prostředí. Výlet do lesa či do parku je v dnešní době vzácným momentem, tak si pobyt venku zpříjemněte na maximum. Odhoďte tepláky a oblečte se do stylovějších modelů.

Článek

Pár chvilek na čerstvém vzduchu dokáže zatočit se stereotypem posledních dní a vůbec nezáleží na tom, zdali jdete vyvenčit psa k blízkému rybníku nebo s dětmi plánujete odpolední vycházku uprostřed české divočiny. A jelikož důvodů, proč se vyparádit, podstatně ubylo, můžete si malou módní vsuvku užít třeba během rodinného špacíru. Přinášíme vám důkaz o tom, že existují pohodlné kousky, které splňují požadavky aktuálních trendů i náročných zákaznic.

Na samotě u lesa

Z módního propadliště je návrháři vzkřísili už loni, a pokud jste moderním kapsáčům tenkrát nepřišly na chuť, vezměte je letos na milost. Zdá se totiž, že je čeká zářná budoucnost. Nohavice v khaki odstínu můžete obléknout spolu s teniskami třeba na procházku do lesa, a jakmile se svět vrátí do starých kolejí, vyzkoušejte večírkovou kombinaci s vysokými podpatky. Ale pozor, v internetových obchodech je nejčastěji naleznete pod označením cargo kalhoty.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko Tally Weijl, 349 Kč; 2. ledvinka Lindex, 499 Kč; 3. kalhoty Only (prodává Zalando), 890 Kč; 4. tenisky Converse, 3490 Kč; 5. kšiltovka Levi’s, 699 KčFoto: Archiv firem

Zdravotní vycházka 

Spojení s vojenskou uniformou už mu neodpáře ani ta nejšikovnější švadlena, maskáčový vzor však uchvátil i tvůrce dámských konfekcí. Motiv kamufláže ženám sluší, a protože se příliš nehodí pro formální příležitosti, upotřebte tento trend alespoň ve svém volnočasovém šatníku. Potisknuté šortky doplňte obyčejným černým trikem a vyrazte se svým čtyřnohým společníkem cestou necestou podél řeky, pole či zelených luk nebo s dětmi na pískoviště před domem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko Gate, 278 Kč; 2. hodinky MVMT (prodává Žilka Hodinky), 3590 Kč; 3. šortky H&M, 599 Kč; 4. sandále Crocs (prodává Urbanlux), 1199 Kč; 5. klobouk C&A, 350 KčFoto: Archiv firem

Na výlet i na zahradu  

Z ryze pracovního mundúru se v devadesátých letech stal módní hit, s příchodem nového tisíciletí však pomalu upadl v zapomnění. Řeč je o lacláčích, které se v současnosti opět těší veliké oblibě, a to nejen u nastávajících maminek. Denimovou verzi s krátkými nohavicemi využijete za slunečného počasí při venkovní grilovačce na zahradě, krátkých výletech do přírody i nákupu nezbytných potravin. Nezapomeňte ani na pohodlnou obuv.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko New Yorker, 89 Kč; 2. kabelka H&M, 599 Kč; 3. kraťasy s laclem Bershka, 549 Kč; 4. tenisky Puma (prodává Eobuv), 1562 Kč; 5. prsten P D Paola (prodává Fashion Planet), 1269 KčFoto: Archiv firem

Do města

Jdete se projít do centra města, zaskočit na úřad nebo už přemýšlíte nad outfitem, který obléknete první den do práce? Vsaďte na splývavé šaty z příjemného materiálu. V podobném kousku schováte přebytečná kila a na rozdíl od těsných džínů se budete cítit jako v bavlnce. Kombinace s koženkovým křivákem je vhodná do „civilizace“, pokud místo něj zvolíte mikinu, vznikne vám ideální model na dětské hřiště či procházku se psem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Pull & Bear, 699 Kč; 2. boty DeeZee (prodává CCC), 499 Kč; 3. šaty Kaffe (prodává Zalando), 1460 Kč; 4. kabelka New Yorker, 549 Kč; 5. sluneční brýle C&A, 175 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám