Článek
Postup
01.
Červenou řepu uvařte v osolené vodě doměkka. Pokrájejte ji na menší kousky a spolu s lučinou, strouhaným křenem, pokrájeným jablkem a citronovou šťávou vložte do mixéru. Osolte, opepřete a vše rozmixujte do pasty.

Foto: Archiv redakce
Delikátní a super zdravá, přesně taková je pomazánka z červené řepy!
Červenou řepu uvařte v osolené vodě doměkka. Pokrájejte ji na menší kousky a spolu s lučinou, strouhaným křenem, pokrájeným jablkem a citronovou šťávou vložte do mixéru. Osolte, opepřete a vše rozmixujte do pasty.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 572,9 kJ | 
| Bílkoviny | 3,47 g | 
| Tuky | 5,7 g | 
| Sacharidy | 17,11 g | 
| Sůl | 1,88 g | 
| SAFA | 3,58 g | 
| Vláknina | 3,8 g | 
| Cukry | 14,91 g | 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama