Hlavní obsah

Portman nebo vévodkyně: Kdo změnil vlasy od začátku roku?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli jste blázen do beauty světa, nejspíš vám neunikly vlasové proměny slavných žen. Od začátku roku už je jich několik. Tady máte inspiraci na nejvíc trendy barvy a střihy v podání Natalie Portman, vévodkyně Kate nebo Mariany Prachařové.

Článek

Na začátku roku jsme prozkoumali pole vlasových trendů dopodrobna a ve spolupráci s kadeřníky vám přinesli několik možností, jak oživit svůj starý účes. Dnes přinášíme další várku inspirace podle slavných žen, které více či méně změnily svou vizáž. Komu podle vás změna prospěla nejvíc? Hlasujte na konci článku!

Selena Gomez (27)

Zpěvačka Selena Gomez se s příchodem jara odvázala. Nechala si ustřihnout delší ofinu a prameny v délkách a okolo obličeje sestříhat. Navíc má svoji tmavě hnědou až černou barvu i v konečcích lehce prosvětlenou. Styling s kudrlinami nás baví! Vidíte? Ani u kudrnatých vlasů se nemusíte ofině vyhýbat.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Selena Gomez se v listopadu pyšnila delším mikádem střiženým do roviny. Nyní si nechala prameny sestříhat, natočit a výsledkem je neskutečný objem! Foto: Profimedia.cz

Natalie Portman (38)

Nově ostře střižené kratší mikádo skvěle zdůraznilo hereččin krk i límeček šatů Dior, které oblékla na předávání Oscarů 2020 . Natalie Portman nosí poslední dobou vlasy po ramena, ale tohle je nejkratší, co jsme na ní kdy viděli, nepočítáme-li oholenou hlavu v roce 2005 kvůli filmu V jako Vendeta (2006). S tak půvabným a symetrickým obličejem si může dovolit jakýkoliv účes.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Natalie Portman měla mikádo už v září 2019, teď si vlasy zkrátila po bradu Foto: Profimedia.cz

Mariana Prachařová (25)

Zpěvačka, herečka a influencerka Mariana Prachařová byla odjakživa blondýnka. Začátkem roku ale překvapila čokoládovým odstínem a rázem je z ní jiný člověk. I když je ta změna fajn, a Marianě odstín lichotí, blond je prostě blond. Sama také přiznala, že kvůli naplánovaným projektům se k této barvě zase vrátí, a to brzy!

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Z Mariany Prachařové je díky hnědé barvě jiný člověk!Foto: Profimedia.cz

Katherine Heigl (41)

Blond herečku Katherine Heigl, kterou můžete znáte třeba z filmu Chceš mě, chci tě (2009), si také chtěla vyzkoušet, jaké je to být brunetkou, a pokud by fotka nepocházela z jejího Instagramu, neměli bychom šanci ji poznat. Barvu nicméně změnila už v září kvůli roli v seriálu Firefly Lane pro Netflix. Vlasy pod ramena si ostříhala a natočila, ale my jsme nejvíc paf z té barvy.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Katherine Heigl byla dlouho věrná blond, teď změnila barvuFoto: Profimedia.cz

Kate Middleton (38)

Vévodkyně Kate nedělá razantní změny, královský protokol by jí to ani neumožnil. Takže i ustřižení pár centimetrů jejích oříškových loken je pro svět změna. Jemně navlněné vlasy doplnila trendy čelenkou a musíme uznat, vypadá úžasně!

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Vévodkyně Kate na jaro vlasy zkrátila o pár centimetrů, ale razantně ji změnila čelenkaFoto: Profimedia.cz

Saoirse Ronan (25)

Éterické bytosti, kterou Saoirse Ronan bezesporu je, by slušelo všechno. „Baby ofina“ dokonale lichotí jejímu obličeji, je tak akorát hustá, tak akorát krátká. Trend krátkých ofin je tu už od minulého roku, a irsko-americká herečka potvrzuje, že jen tak nezmizí.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Nová baby ofina v podání herečky Saoirse RonanFoto: Profimedia.cz

Anketa

Čí proměna se nejvíc povedla?
Selena Gomez
30,9 %
Natalie Portman
40,6 %
Mariana Prachařová
7,3 %
Katherine Heigl
5,4 %
Vévodkyně Kate
9,1 %
Saoirse Ronan
6,7 %
Celkem hlasovalo 10431 čtenářů.

Načítám