Hlavní obsah

Upřímný comeback Seleny Gomez a kdy vyjde nová deska?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a herečka, kterou proslavily Disney seriály, se poslední dva roky držela v ústraní kvůli vztahovým i zdravotním problémům. Nyní se ale vrací do světa hudby s velkou zpovědí a novou deskou!

Článek

Když comeback, tak pořádný. Americká zpěvačka Selena Gomez se po dvou letech vrátila na pódia. A šla rovnou s kůží na trh. Dva nové hity Lose You To Love Me a Look At Her Now jsou o tom, jak překonala rozchod s Justinem Bieberem (25). A deska je na spadnutí. Co chystá jedna z Disney hvězd, kterou proslavila role v seriálu Kouzelníci z Waverly (2007–2012), a pátá nejsledovanější osobnost na Instagramu?

Kapitola uzavřena

V písni Lose You To Love Me (Ztratila jsme tebe, abych mohla milovat sebe) se zpěvačka zpovídá z rozchodu a překonání zlomeného srdce. Znamená pro ni uzavření kapitoly „Jelena“ (Justin + Selena), jak je fanoušci nazývali. Randili spolu od roku 2010, několikrát se sice rozešli, ale dali se zase dohromady. Loni v březnu se jejich vztah rozpadl nadobro a jen půl roku nato se Justin oženil s modelkou Hailey Baldwin (23). To byla pro Selenu pochopitelně rána.

Jestli v muzice něco funguje, tak to jsou upřímné emoce interpreta, a to Seleně odepřít nemůžeme. K fanouškům byla vždy otevřená a nic neskrývala, proto comeback začala právě s touhle velmi osobní baladou. Cítila, že některé věci nebyly řečeny a že si to fanoušci zaslouží.

Druhá písnička Look At Her Now (Podívej se na ni teď) vznikla krátce nato, je taneční a je hrdou oslavou toho, že se dokázala ze vztahových karambolů dostat. V textu naráží na nevěru Biebera, a jak je ráda, že je z toxického vztahu pryč.

Foto: Profimedia.cz

Seleniny lásky: S Justinem Bieberem na předávání hudebních cen v 2011 a se zpěvákem The Weekend na Met Gala v květnu 2017Foto: Profimedia.cz

Zdraví na prvním místě

Popová hvězdička začala původně s hereckou kariérou už v sedmi letech. V roce 2015 se stáhla do ústraní ze zdravotních důvodů a později prozradila, že trpí autoimunitním onemocněním lupus. Následkem toho musela v roce 2017 podstoupit i transplantaci ledviny, kterou ji darovala její nejlepší kamarádka.

Kromě toho řešila útoky přes sociální sítě, potýkala se s depresí a přibrala na váze, za což si vyslechla také spoustu kritiky. Nějaký čas strávila i v psychiatrické léčebně. Už nečte, co se o ní píše, čas na Instagramu omezila na minimum a snaží si zlou a nesmyslnou kritiku trollů nepřipouštět k tělu. V rozhovoru pro Harper’s Bazaar se svěřila, že se bojí, že nad depresemi nikdy nevyhraje. Teď je však ve formě a je dle jejích slov šťastnější a sebevědomější než kdy dřív!

Foto: Profimedia.cz

Tak šel čas: Selena Gomez v roce 2007 na premiéře filmu Harry Potter a Fénixův řád. Selena Gomez na People's Choice Awards v roce 2011Foto: Profimedia.cz

Zpět do záře reflektorů

Poprvé po tomto náročném období vystoupila koncem listopadu na velkém pódiu před všemi svými kolegy zpěváky a dala celému světu vědět, že je zpět. Na předávání hudebních cen American Music Awards zazpívala obě novinky a z předních řad jí fandily zpěvačky Halsey (25) a Taylor Swift (29). Její vystoupení nebylo ještě stoprocentní, to ale můžeme přičíst nervozitě.

Původním plánem bylo vydat nové album před dvěma lety, ale kvůli zdravotním komplikacím zůstaly písničky dočasně v šuplíku. A díky téhle pauze bude album jiné. V písničkách reflektuje vše, čím si prošla a bude to úplně něco jiného, než kdy nahrála. Deska spatří světlo světa 10. ledna. Držíme palce.

Foto: Profimedia.cz

Selena Gomez na letošních předávání amerických hudebních cen AMA. Zpěvačka také zapózovala pro značku Puma, pro kterou navrhla už třetí kolekci sportovního oblečeníFoto: Profimedia.cz

Selena Gomez je jednou z dětských hvězd, která se dokázala s odvrácenou tváří slávy poprat. Kdo to nezvládl a propadl alkoholu?

Související témata:

Načítám