Hlavní obsah

Pošlete valentýnku vašemu šatníku: Oblékněte červenou barvu!

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je symbolem lásky, vášně i sexuality, a protože se blíží svátek všech zamilovaných, neměla by se přehlížet. Červená barva vám ale samozřejmě dodá sebevědomí a neskonalý šarm i v případě, že pro vás valentýnské datum není žádným důvodem k oslavě.

Článek

V rudých odstínech budete vždycky středem pozornosti. Pokud na sebe nerady upozorňujete a patříte spíše mezi stydlivější povahy, začněte se změnou šatníku pomalým tempem. Výraznými doplňky opepřete klasický outfit nebo si pořiďte do své skříně pouze jeden extravagantnější kousek. Jestliže vám naopak odvaha nechybí, zahalte se do červené od hlavy až k patě!

Francouzská elegance

Ačkoliv je u nás pokrývka hlavy vnímána jako výstřední záležitost, nebraňte se jí. Červený baret v kombinaci s rtěnkou ve stejném tónu působí totiž neskutečně šik. Krémový outfit s plisovanou sukní oživte kostkovanou šálou, kterou pomocí obyčejného pásku snadno proměníte v originální pončo.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: baret (Tonak, 500 Kč); náhrdelník (Mango, 399 Kč); rolák (Zara, 549 Kč); pletená vesta (H&M, 749 Kč); šála (Codello, prodává Zalando, 840 Kč); sukně (Reserved, 699 Kč); kabelka (Steve Madden, prodává Kooky, 2390 Kč); kozačky (LAB, prodává Zalando, 2670 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Dokonalá harmonie

Červená a růžová tvoří sehranou dvojku, přestože je to pro mnohé nečekané zjištění. Dlouhá léta jí přehlídková mola nebyla nakloněna, ale poslední dobou se tato sestava dostává do čela aktuálních trendů. Nebojte se ani mixu materiálů a přes saténové šaty oblékněte pletený svetr s copánkovým vzorem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kabát (Reserved, 1799 Kč); svetr (IZIA, prodává Zalando, 2154 Kč); šaty (H&M, 949 Kč); kabelka (Steve Madden, prodává Kooky, 1850 Kč); ponožky (Calzedonia, 109 Kč); tenisky (Reserved, 1199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Detaily tvoří celek

I maličkosti dokážou velké změny. Schválně si z následujícího kompletu odmyslete červený šátek a kabelku. Zůstane vám nezajímavý outfit, ve kterém se ztratíte na ulici. Jakmile však přidáte výrazné doplňky, získáte model hodný hollywoodských hvězd.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: náušnice (Mango, 299 Kč); hedvábný šátek (Gant, 2799 Kč); kabát (Mango, 1499 Kč); halenka (Zara, 599 Kč); džíny (H&M, 799 Kč); prsteny (H&M, 349 Kč za set); kabelka (Coccinelle, 7200 Kč); boty (Steve Madden, prodává Kooky, 3900 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Pohádková inspirace 

Když se někdo může zahalit do černé, proč byste vy nemohly vyrazit do města ve stylu Červené karkulky? Podobný model je ideální pro ženy, které se nebojí publicity, protože se na vás budou soustředit pohledy všech kolemjdoucích, které během procházky potkáte.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: čepice (Reserved, 359 Kč); košile (Gant, 2729 Kč); bunda (Pull & Bear, 559 Kč); kalhoty (Mango, 899 Kč); kabelka (Coccinelle, 9200 Kč); boty (Reserved, 799 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Podpatky jsou sexy

Míst, kam lze s drahou polovičkou zajít na rande, dnes opravdu moc není. Ale to neznamená, že svého partnera nemůžete potěšit sexy outfitem. Navlékněte kozačky nad kolena, které se hodí ke kárované minisukni, a připravte si romantickou večeři ve vlastním obýváku.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kabát (Gant, 11 619 Kč); rolák (Mango, 799 Kč); sukně (Zara, 799 Kč); kabelka (Reserved, 359 Kč); punčocháče (Tezenis, 139 Kč); kozačky (Steve Madden, prodává Kooky), 3190 KčFoto: Jakub Jurdič

Náš tým a poděkování 

  • Foto - Jakub Jurdič
  • Modelka - Tereza Ž. (Cast Me)
  • Styling - Barbora Havlíková
  • Vizáž - Linda Chudomelová

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy, Na Slupi 433/16, Praha 2.

Reklama

Načítám