Hlavní obsah

Sexy spodní prádlo: Nové kolekce jsou tu!

Foto: www.luxusnipradlo.cz

V tomhle prádle budete letos inFoto: www.luxusnipradlo.cz

Reklama

Decentní květinové vzory, francouzská elegance i tvarující střih. To vše najdete mezi trendy ve spodním prádle pro letošní rok. A co víc, stále větší důraz je kladen na příjemné materiály, pohodlí a luxus, který byste si určitě měly dopřát. Tohle jsou současné novinky, buďte při nákupech v obraze i vy!

Článek

O spodním prádle se říká, že je druhou kůží ženy. Mělo by vám perfektně sedět a kopírovat křivky. Zároveň byste se v něm po celý den měly cítit pohodlně, a ne stále lovit padající ramínka u podprsenky nebo snad, nedej bože, zařízlá tanga. Ta už však příliš neletí, do popředí se dostaly kalhotky s vyšším pasem, které i částečně podporují vaši siluetu. A pokud byste se domnívaly, že nejsou tolik sexy, nenechte se mýlit. Opak je pravdou. Vždyť nejen krajka dokáže upoutat pozornost mužů.

Inspirace francouzskou elegancí

Hlavní směr, kterým se ubírají módní trendy ve spodním prádle, vyzdvihuje zejména francouzskou eleganci vysokých kalhotek nebo například korzetových podprsenek. Kalhotkám až do pasu sluší nejvíce polotransparentní až transparentní materiály, které doplňují zajímavé výšivky a vzory, působí tak více dráždivě. Jejich výhodou je i fakt, že spodní část nohaviček bývá mnohdy zakončená bezešvou technologií nebo takzvaným laserováním, aby se švy pod šaty příliš nerýsovaly.

Důraz se stále více klade na zvýraznění svůdných ženských křivek. „Proto se hodně objevují měkké korzety i na běžné nošení nebo podvazkové pásy. Stále častěji jsou zastoupeny podprsenky zvané polokorzetky, které mají prodlouženou spodní část obvodu až o desítku centimetrů. Podprsenka je tak lépe fixovaná na těle, lépe podrží i větší poprsí a vzhledem k šíři obvodu a zapínání se nikde nezařízne,“ říká Šárka Oborná z e-shopu luxusnipradlo.cz.

Tip redakce: Jak je důležité si vybrat správný typ podprsenky, se přesvědčte v článku: Špatná podprsenka: Jak kazí prsa?.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Fantasie (podprsenka) 1570 Kč a (kalhotky) 1545 Kč, Felina (podprsenka) 1990 Kč a (kalhotky) 750 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Felina (podprsenka) 1649 Kč a (kalhotky) 1190 Kč, Fantasie (podprsenka) 1595 Kč a (kalhotky) 715 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Timo (podprsenka) 729 Kč a (kalhotky) 549 Kč, Fantasie (podprsenka) 1375 Kč a (kalhotky) 715 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto: vše Asos 1000 Kč, 1400 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 299 Kč, KappAhl 449 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 760 Kč, Asos 3490 KčFoto: archiv firem

In je florální styl i pop-art

A jaké jsou hlavní barvy a vzory sezony? Kromě klasické bílé, černé a tělové, které jsou stále nejvyhledávanějšími barvami, vsaďte letos na modrou. Najdete ji v obchodech ve všech jejích odstínech včetně kombinací s černou, ale i zemitými tóny od tmavě hnědé až po béžovou. Mezi světlejšími odstíny pak vedou pastelové barvy, které budou skvěle vypadat zejména na vaší opálené pokožce.

„Jarní a letní trendy v prádle hýří jemnými pastelovými barvami, které symbolizují zrození života, optimismus, pozitivní energii, prozářenost sluncem a radost ze života. Pozor, v současných prádlových trendech si ale svůj kousek najdou nejen vyznavačky romantiky, ale i klasiky a například i pop-artu,“ upozorňuje Michaela Barochová, vedoucí vývoje a designu značky Triola.

Mezi výrazné motivy patří také květiny v různých velikostech. Na spodním prádle je můžete vidět rovněž v kombinaci s proužky, kostkou i kárem, nebo s nápaditou krajkou. Pokud však hledáte něco odvážnějšího, sáhněte po osvědčených zvířecích vzorech. Dodají vám notnou dávku sex-appealu a v posteli se s nimi proměníte v divokou kočku nebo rovnou hadí ženu. „Velkým hitem se totiž letos stal rafinovaný vzor hadí kůže,“ potvrzuje ředitelka společnosti Timo Terezie Trusinová.

Tip redakce: Květinové vzory se odrážejí samozřejmě i v nových kolekcích plavek. Jejich malou ochutnávku si prohlédněte v našem článku zde.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Timo (podprsenka) 939 Kč a (kalhotky) 369 Kč, Triola (podprsenka) 829 Kč a (kalhotky) 379 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 399 Kč, New Yorker 329 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 149 Kč, New Yorker 179 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Triola (podprsenka) 799 Kč a (kalhotky) 299 Kč, Timo (podprsenka) 949 Kč a (kalhotky) 439 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Timo (podprsenka) 939 Kč a (kalhotky) 369 Kč, Triola (podprsenka) 779 Kč a (kalhotky) 329 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto: vše New Yorker 329 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Na foto: vše New Yorker 179 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Fauve (podprsenka) 1865 Kč a (kalhotky) 745 Kč, Timo (podprsenka) 849 Kč a (kalhotky) 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Asos 3500 Kč, 1400 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Na foto: vše New Yorker 329 Kč, 179 KčFoto: archiv firmy

Tvarující prádlo pro štíhlejší siluetu

Každá žena touží po dokonalé siluetě, a toho samozřejmě využívají též prodejci stahujícího prádla, které se stává čím dál populárnější. A dokonce už najdete i kousky, ve kterých se nebudete bát před partnerem svléknout (vzpomeňte si na Bridget Jones, jaký měla úspěch se svými vysokánskými kalhotkami). I tohle prádlo totiž může vypadat přitažlivě. Novinky si přichystala například firma Timo nebo Triumph, který představuje kolekci Shape Sensation.

„Tato kolekce vám zajistí nejen perfektní vzhled, ale také svěží pocit, a to i v případě, že rtuť teploměru stoupá. Vlákna Xtra Dry a CoolMax, ze kterých jsou modely vyrobené, odvádějí tělesnou vlhkost a udržují pokožku suchou a svěží. Novinkou v této sérii je hlavně tvarující bodydress,“ prozrazuje Šárka Oborná. Ten se vám bude jistě hodit pod jarní i letní šaty, stejně jako tvarující kalhotky s nohavičkou a vysokým pasem.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Timo (podprsenka) 769 Kč a (kalhotky stahovací) 399 Kč, Triumph 1870 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Triumph 1870 Kč, 1419 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Triumph 1619 Kč, (podprsenka) 1089 Kč a (kalhotky) 1019 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Timo (podprsenka) 769 Kč a (kalhotky) 431 Kč, Lindex 699 KčFoto: archiv firem

A jakému prádlu dáváte přednost vy?

Reklama

Načítám