Hlavní obsah

Převýchova mužů aneb Co dělat, když máte nešikovného milence?

Foto: Kotin, Shutterstock.com

Foto: Kotin, Shutterstock.com

Reklama

Je báječný, přátelský, komunikativní i něžný, ale když dojde na věc, nedá se mluvit o spalující vášni a nekonečné touze. Nepřivádí vás nový partner do varu tak, jak by měl? Ještě neházejte flintu do žita, spíš si ho zkuste trochu „vychovat“!

Článek

Takže, skutečně existuje. Je téměř dokonalý, až na to, co (ne)předvádí v posteli. Těžko popsat, co konkrétně je vlastně špatně, ale zrovna tenhle mladík nějak nemá svůj milostný styl. Co s tím? Kristen Mark, psycholožka a sexuoložka z univerzity v Kentucky, tvrdí, že tato situace je skutečně frustrující.

„Pokud všechno ostatní funguje, ale v posteli k žádným ohňostrojům nedochází, není to něco, co by člověk jen tak přehlížel. Stejně dřív nebo později dojde k nedorozumění nebo konfliktům. Sexuální život je totiž důležitou prioritou každého vztahu,“ popisuje odbornice na svém blogu s tím, že naštěstí se muži  velkými milenci nerodí. Sex se může zdokonalit praxí a zkušenostmi. A to stejné si myslí i britská sexuoložka Tracey Cox, která s oblibou používá větu: „Umění sexu se dá naučit a zlepšit se v něm může každý!“ Tak ještě počkejte, než téměř dokonalého muže hodíte přes palubu – a zkuste tipy Kristen Mark!

Komunikujte

Otevřená komunikace je klíčem k tomu, aby se kdokoli mohl v sexu posunout dál. Svěřujte se nešikovnému milenci s tím, co vám dělá dobře a co ne. Přímo v praxi, tady a teď! Když provádí něco, co se vám líbí, proneste, že má pokračovat, neboť je to úžasné. V opačném případě se zmiňte o tom, že předchozí technika se vám zamlouvala víc. „Zlato, vrátíš se k ní, prosím?“

Díky otevření komunikačních linií druhému nesdělujete pouze nezbytné informace, ale také podporujete nárůst vzrušení. Kdekdo totiž rád v posteli poslouchá chlípné řeči, z čehož vyplývá, že se sprosťáren bát nemusíte. Kolikrát stačí i nevinné konstatování: „Jak já miluji jemné olizování!“

Použijte své tělo

Berte svoje tělo jako další nástroj komunikace. Vezměte jeho ruku a položte ji tam, kam chcete. Názorně předvádějte, jaký rytmus dráždění vám dělá dobře. Jakmile dotyčný uvidí, že jeho vlastní část těla vás dokáže maximálně rozpálit, dodáte mu motivaci k „dalšímu vzdělávání“. S tím však trochu souvisí i znalost vašeho vlastního těla.

Pokud máte povědomí o svých erotogenních oblastech, můžete maximalizovat potěšení a vést partnera s jistotou. Koneckonců, odborníci se shodují, že pokud chápete reakce vlastního těla a jste s ním spokojeni, je pro vás snazší i komunikace ohledně sexuálních přání. Takže jestli to právě v této oblasti trochu skřípe, přejděte ke triku Tracey Cox, která tvrdí, že vlastní tělo i tělo nového či méně zkušeného milence je jako neznámé město.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Nejdřív musíte znát své tělo vy – až pak je na řadě onFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Projděte se neznámými ulicemi – hezky jeden po druhém

„Obvykle se po cizím městě co nejdřív rozhlédnete, abyste si o něm udělali představu, že? Tak proč bychom totéž neměli dělat i s tělem nového partnera? Vydejte se na nejrůznější místa, pomozte si i nějakými pomůckami. Začněte jako první. Milence svlékněte, pak ho vybídněte, aby si lehl na břicho a zavřel oči. Určitě nebude od věci připomenout, že by v místnosti měla být přiměřená teplota a neměl by vás v ní nikdo rušit,“ popisuje britská guru v sukni spolu s dalším tipem: pak vezměte šátek a zlehka a pomalu mu jím přejíždějte po hýždích a zádech.

„Potom ho vybídněte, aby si lehl na záda, a pírkem ho šimrejte kolem penisu a šourku. V pátrání po erotogenních zónách se meze nekladou. Můžete pátrat rukama, vlasy, prsy, a beze všeho i ústy na jeho bradavkách a přirození. Uvidíte, jakou plejádu hlubokých prožitků a inspirace tak v partnerovi vyvoláte,“ říká Tracey Cox. Pak už stačí jen předat žezlo dál. „Teď ty, drahý!“ Navzájem tak poznávání můžete pojmout formou hry. Hlavně experimentujte a dejte muži svých snů šanci. Možná dosud jen nevěděl, jak na to…

A co děláte s nešikovnými milenci vy?

Reklama

Načítám