Hlavní obsah

Proměna Libuše (33): Po letech marných diet se jí konečně podařilo zhubnout! Jak dokázala shodit 25 kg?

 

Reklama

Maminka dvou dětí, třiatřicetiletá Libuše byla věčnou dietářkou. Zhubnout se snažila od puberty, vždy ale bez výsledku, nebo ještě hůř – s jojo efektem. Přestože jídlo bylo odjakživa jejím největším nepřítelem, byla to právě strava, která posléze všechno změnila. Díky jídelníčku „na tělo“ čtenářka Libuše zhubla úžasných 25 kilo. A jak sama říká, je ve své životní formě. Posuďte sami!

Článek

První měsíc Libuše počítala kalorie snad u každého sousta. Přesto zhubla pouhých 2,5 kg, což jí přišlo málo. Nechala si proto odborně sepsat jídelníček na míru. Ten Libuši nenařizoval předem dané suroviny: nabízel několik možností ke každému jídlu. Díky volnosti ve výběru Libuše ani moc nevnímala, že drží dietu. Tímto způsobem měla každý týden o kilo méně, a to bez hladovění a hodinových tréninků v posilovně.

Cvičit začala až po zredukování více než 20 kg. Z původně naplánovaných 30 kg má dole už 25. I když už teď vypadá fantasticky, v hubnutí hodlá ještě pokračovat. Nechte se inspirovat videem, které jsme s Libuší natočili!

Zkoušeli jste si nechat vypracovat jídelníček od odborníka? Nebo vás to zatím jen láká?

Reklama

Načítám