Hlavní obsah

První jarní sandálky: Tohle je top 16 kousků

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Reklama

I když to venku ještě stále nevypadá na sandálky, určitě se už nemůžete dočkat, až přijde jejich čas. Prozatím si je můžete vyhlédnout v naší inspiraci z aktuálních kolekcí. Tohle jsou top trendy kousky!

Článek

Jaro a léto bez stylových sandálků si možná ani nedovedete představit, a tak je na čase vám ukázat letošní novinky z jarních kolekcí. Vyberou si z nich nejen milovnice podpatků, které se jich nevzdávají ani v době pandemie, ale i dámy, jež dávají přednost pohodlným plochým podešvím.

A čím vás sandálky v nových kolekcích překvapí? Milovnice cvočků a ozdobných prvků zajásají, neboť kovové nýtky si opět prodraly cestu k módním trendům a zdobí hlavně ploché boty. K hlavním trendům patří také stále masivní chunky podešev, která se objevuje nejen u sportovní obuvi, ale také u páskových sandálů.

Sandálky na podpatku

Dnešní doba nahrává sice více pohodlnějším kouskům, ale to neznamená, že by se ženy měly zcela vzdát veškeré elegance a ženského půvabu. Ten vám samozřejmě dodají i sandálky na podpatku. Stačí, když zvolíte kousky s blokovým podpatkem, který je stabilnější, nebo se zvýšenou platformou. A doufejme, že už brzy budou opět skvělým doplňkem na společenské akce.

Základní barvy

Foto: Archiv firem

Zleva: Lasocki, 1299 Kč, prodává CCC. Högl, kůže, 3899 KčFoto: Archiv firem

Nižší podpatek

Foto: Archiv firem

Zleva: Högl, kůže, 4899 Kč. Kazar, kůže, 2490 KčFoto: Archiv firem

Veselé vzory i barvy

Foto: Archiv firem

Zleva: Baťa, 999 Kč. Tamaris, kůže, 1699 KčFoto: Archiv firem

V barvách roku

Foto: Archiv firem

Zleva: Wittchen, kůže, 2065 Kč. Deichmann, 699 KčFoto: Archiv firem

Ploché sandály

Sandály bez podpatku jsou určitě běžnější variantou na pochůzky po městě, vycházky do parku, zkrátka na každodenní nošení všeho druhu. Vyberte si jednoduché v základních barvách, či zdobené metalickými odlesky a cvočky v rockovém stylu, které mají v nových kolekcích také své místo. K nejnovějším hitům však patří robustní páskové sandály na masivní podešvi, které obujte k džínám i maxišatům.

S krokodýlím vzorem

Foto: Archiv firem

Zleva: Deichmann, 699 Kč. Answear Lab, 569 KčFoto: Archiv firem

Se cvočky

Foto: Archiv firem

Zleva: Gino Rossi, kůže, 1699 Kč, prodává CCC. Humanic, kůže, 1599 KčFoto: Archiv firem

V metalických barvách

Foto: Archiv firem

Zleva: Deichmann, 599 Kč. Mango, 599 KčFoto: Archiv firem

Robustní modely

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 949 Kč. Answear Lab, 899 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám