Hlavní obsah

Rozvody a rozchody roku 2020: Které celebrity si řekly ne?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Rok 2020 byl v mnoha ohledech náročný. Zabrat dostalo naše zdraví a u řady párů i vztahy. Některým lidem se stal loňský rok s dvacítkou na konci osudným. Které hvězdy se rozešly?

Článek

Zamilovanost ze vzájemných pohledů postupně vyprchala a problémy se začaly kupit jeden na druhý. To se občas stává a celebrity nejsou výjimkou. Které vztahy nepřežily rok 2020, protože jim jejich aktéři zasadili poslední osudnou ránu?

Gabriela Koukalová (31) a Petr Koukal (35) 

Mezi svobodné se zařadila bývalá medailová biatlonistka a úspěšný badmintonový hráč. O tom, že má pár problémy se v zákulisí mluvilo už delší dobu, ale rozchod Koukalová potvrdila prostřednictvím sociálních sítí až na začátku září. Ve vyjádření uvedla, že příčinou rozvodu jsou rozdílné představy o partnerském životě. Jako manželé spolu sportovci vydrželi necelé čtyři roky.

Foto: Profimedia.cz

Takhle se bavili v roce 2018 na Česko-Slovenském pleseFoto: Profimedia.cz

Simona Babčáková (47) a Ian Adensam (42) 

Obětí koronavirové pandemie se stal vztah české herečky a tenisového fitness trenéra. Přitom ještě na začátku léta Ian Adensam tvrdil, že se chystá svatba. Pár tvořili od roku 2018. Zatímco na jaře je prý pandemie a nouzový stav spojily, na podzim se prý rozešli názorově, a nakonec i celkově. Tím sešlo i ze svatby.

Foto: Profimedia.cz

Dnes už bývalý pár na udílení cen Český lev v roce 2018. Mezi loňskými zásnubami a rozchodem uběhlo jen pár měsícůFoto: Profimedia.cz

Vlastina Kounická Svátková  (38) a Jiří Kounický (40) 

Herečka a spisovatelka si vzala producenta v roce 2016 a šlo o její druhou svatbu. Loni na podzim oznámila, že karanténa zapříčinila definitivní konec vztahu, ve kterém už byly delší dobu problémy. V situaci, kdy se ocitli oba bez práce a zavření doma, vyplavaly podle herečky na povrch různé okolnosti, které nakonec vedly k rozhodnutí o rozvodu. Zatím ještě manželé mají společného syna Matyáše (3). Z předchozího manželství má herečka dva syny a Jiří Kounický dceru.

Foto: Profimedia.cz

Manželé na filmové premiéře na začátku ledna 2020. Ve snímku Můj příběh si Vlastina Kounická Svátková zahrála hlavní roliFoto: Profimedia.cz

Olivia Wilde (35) a Jason Sudeikis (45) 

Rozchod se dařilo dlouho tutlat tomuto zahraničnímu hereckému páru. Ti se podle magazínu People rozešli už na začátku roku 2020, informace se ovšem dostala na veřejnost až v listopadu. Randit spolu začali v roce 2011 a v roce 2013 následovaly zásnuby. Ke svatbě ovšem nedošlo. Společně vychovávají syna Otise (6) a dceru Daisy (4).

Foto: Profimedia.cz

Herci na začátku ledna 2020, krátce nato se rozešli Foto: Profimedia.cz

Demi Lovato (28) a Max Ehrich (29) 

Zdálo se, že zpěvačka, která se dlouho potýkala s psychickými problémy, našla po boku tohoto herce konečně klid. Byla to láska jako trám. K zásnubám došlo už po třech měsících vztahu a zpěvačka se hrdě chlubila velkým diamantem. Jenže stačily pouhé další dva měsíce k tomu, aby vzal vztah za své. Zásnuby zrušila ona.

Foto: Profimedia.cz

Vypadalo to na lásku jako trám, ale exsnoubenci se trochu unáhliliFoto: Profimedia.cz

Jennifer Grey (60) a Clark Gregg (58) 

Hvězda Hříšného tance (1987) a její manžel, se kterým si společně zahrála ve filmu Cesta za Vánocemi (2006), oznámili v červenci rozchod. A to po devatenácti letech manželství. Rozešli se už loni v lednu. Ve společném vyjádření zdůraznili, že i přes rozvod se budou navždy považovat za členy jedné rodiny, k čemuž přispívá i dcera Stella (19), kterou společně vychovali.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Grey a Clark Gregg zůstávají blízkými přáteli. Takhle se k sobě tiskli na akci loni v létě. V době, kdy už měli jasno o rozchoduFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (34) a Brian Green (47) 

Herecký pár vloni oslavil desáté výročí svatby a pojal to docela netradičně. Místo oslavy si nadělili rozchod. Jejich vztah byl už od samého začátku jako na houpačce. K rozvodu se schylovalo už v roce 2015, ale herečka zjistila, že je potřetí těhotná, a tak se rozhodli, že vztahu dají ještě šanci. Teď ale vše nasvědčuje tomu, že půjde o definitivní konec. Mluví se o tom, že Megan Fox už našla lásku jinde, konkrétně prý v náruči rappera známého jako Machine Gun Kelly (30).

Foto: Profimedia.cz

Manželé doufali, že je dá další těhotenství dohromady, ale nakonec se stejně rozešliFoto: Profimedia.cz

Mary-Kate Olsen (34) a Olivier Sarkozy (51) 

Svatba bankéře a bývalé dětské herečky, které od sebe dělí sedmnáct let, se konala v roce 2015 po třech letech vztahu. Po pěti letech teď neřeší děti, ale rozvodové papíry. Celý proces se kvůli koronavirovým restrikcím protáhl, z čehož není ani jeden z manželů nadšený. Spekuluje se o tom, že důvodem k rozvodu je skutečnost, že Mary-Kate zatoužila po dětech. Olivier Sarkozy už ale dvě má z předchozího manželství.

Foto: Profimedia.cz

Mezi rozvádějícími se manželi je nejen výrazný věkový, ale i výškový rozdílFoto: Profimedia.cz

Reklama