Hlavní obsah

Zapomenutá manželství hvězd: Koho si vzal Nicolas Cage?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Některé celebrity se v šoubyznysu pohybují už tak dlouho, že je těžké se orientovat v jejich soukromém životě. I v minulosti se dávaly dohromady slavné páry. Jejich láska ovšem skončila a následovaly další románky. Komu nevydrželo hvězdné manželství?

Článek

Orientovat se v milostných životech některých celebrit je poměrně složité. Nejen kvůli počtu partnerů, ale i s ohledem na to, jak dlouho už se pohybují ve světlech reflektorů. Zejména pro později narozené mohou být následující páry velkým překvapením.

Václav Vydra (64) a Dana Homolová (68)

Herci Václav Vydra a Jana Boušková (66) jsou spolu tak spjatí (brali se po 23 letech v roce 2006), až je těžké uvěřit, že oba byli před tím už jednou oddáni. Milovník koní měl mezi lety 1981 a 1983 za manželku českou herečku Danu Homolovou. Janu Bouškovou ale miloval dlouhá léta, a kvůli ní se nakonec i rozvedl.

Foto: Marek Patek / CNC , Profimedia.cz

Dana Homolová moc dobře tušila, že srdce jejího manžela patří někomu jinémuFoto: Marek Patek / CNC , Profimedia.cz

Hana Zagorová (73) a Vlastimil Harapes (73)

V osmdesátých letech to byl známý tanečník, který si ještě před operním zpěvákem Štefanem Margitou (63) získal zpěvaččino srdce. Jejich manželství trvalo v letech 1986 až 1992. Hlavní motivací ke sňatku byla adopce dítěte, o kterou pár tehdy usiloval. Zpěvačka totiž kvůli nemoci nemohla mít vlastní. Adopce ovšem nakonec nevyšla a společný život také ne.

Foto: PETR NOVOTNY CZECH NEWS CENTER / CNC , Profimedia.cz

Adopce nevyšla a jejich cesty se rozešly, stále jsou ovšem přáteléFoto: PETR NOVOTNY CZECH NEWS CENTER / CNC , Profimedia.cz

Jeff Goldblum (67) a Geena Davis (64)

Do škatulky historický se dá zařadit i další vztah dvou herců. Svoji byli mezi lety 1987 až 1990 a své ano si řekli v Las Vegas. Na filmovém plátně se společně setkali například v legendárním hororu Moucha (1986). Ona v něm hrála novinářku a on vědce, který provádí šílené pokusy. Láska po třech letech vyprchala, ale rozešli se v dobrém a zůstali přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Po rozvodu se upnul každý na svou práci, a dodnes nemají problém se přátelitFoto: Profimedia.cz

Richard Gere (70) a Cindy Crawford (54)

Herec a modelka. Klišé, které tento pár naplnil. Své ano si řekli v roce 1991 a definitivní rozvodové ne o čtyři roky později. Není tak překvapivé, že vztah nevydržel, protože supermodelka v roce svatby slavila teprve pětadvacáté narozeniny. Později Cindy Crawford prozradila, že chtěla jít svou vlastní cestou, a proto se s Richardem Gerem rozešli.

Foto: Profimedia.cz

Věkový rozdíl udělal svéFoto: Profimedia.cz

Brooke Shields (55) a Andre Agassi (50)

V druhé polovině devadesátých let se objevil další hvězdný pár. Manželství herečky a tenisové hvězdy trvalo mezi lety 1997 a 1999. A rozhodně to nebyla procházka údolím zamilovaných. Brooke Shields později prozradila, že svého ano litovala už u oltáře. Andre Agassi jí totiž už před svatbou život ztrpčoval svými výbuchy a žárlivými scénami. Tenista následně našel štěstí po boku tenistky Steffi Graf (51) a herečka si vzala scenáristu Chrise Henchyho (56). Oba páry měly svatbu v roce 2001.

Foto: Profimedia.cz

Tenista našel lásku u tenistky a herečka u scenáristyFoto: Profimedia.cz

Jennifer Garner (48) a Scott Foley (47)

Americká herečka vyměnila na přelomu století jednoho herce za druhého. Její třináctileté manželství s Benem Affleckem (47) si nejspíš ještě pamatujete, protože skončilo před dvěma lety. Už méně lidí si ovšem vzpomene, že mezi lety 2000 až 2004 byla manželkou herce Scotta Foleyho, se kterou se znal ze seriálu Felicity. Herečka později řekla, že za konec tohoto manželství mohlo jejich mládí.

Foto: Profimedia.cz

V osmadvaceti letech se herečka na uzavření manželství prý cítila moc mladáFoto: Profimedia.cz

Nicolas Cage (56) a Lisa Marie Presley (52)

Vypadá jako přemýšlivý slušňák, ale co se týče vztahů, moc okolků s nimi nenadělá a pouští se do nich po hlavě. Důkazem je zkušenost z loňského roku, kdy si herec vzal vizážistku Eriku Koike (37), a čtyři dny poté nechal sňatek anulovat. Ani láska s dcerou krále Rock 'n' Rollu Elvise Presleyho (†42) neměla dlouhého trvání. Vzali se v roce 2003 a o tři měsíce později už podali žádost o rozvod. Celé to prý byla velká chyba.

Foto: Profimedia.cz

Když nepočítáme ten čtyřdenní úlet, má za sebou Nicolas Cage tři manželství. Lisa Marie Presley byla vdaná čtyřikrátFoto: Profimedia.cz

Dříve než si někoho vezmete, raději své rozhodnutí dobře promyslete. Ať nemáte Manželství pro ostudu: Které celebrity spolu vydržely jen pár hodin nebo dnů?

Reklama