Hlavní obsah

Zrušené zásnuby aneb Kdo to místo svatby odpískal?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Stejně jako běžní smrtelníci i populární osobnosti věří v lásku na celý život. Ale když jste neustále na očích a hodně cestujete, dá vztah práci. Pojďme si připomenout známé zrušené zásnuby.

Článek

Když se zamilujete, je vše zalité sluncem a máte pocit, že je to navždy. Ale pak jeden jede natáčet do jiného města, nebo dokonce státu, a milovaný partner musí jít stranou. Celebrity jsou známé tím, že jejich manželství jsou někdy až směšně krátká a mnohé hvězdné páry od zásnub ke svatebnímu slibu ani nedojdou. Někdy je na vině náročný pracovní rozvrh, jindy krásný kolega. Anebo prostě hrdličkám dojde, že byly zásnuby unáhlený krok a nejsou na takový závazek připravené.

Které hvězdné páry se romanticky zasnoubily, ale „ano“ si už neřekly? Pamatujete, kdo si měl brát Brada Pitta a kolikrát navlékla zásnubní prsten Lucie Borhyová?

Lucie Borhyová (41) a Michal Hrdlička (30)

Usměvavá blondýnka a dvojnásobná maminka patří k nejkrásnějším Češkám a ač svatbu plánovala třikrát, neprožila zatím ani jednu. S golfistou Alanem Babickým (52) žila skoro deset let let, ale na vdavky nedošlo. S Nikolaosem Papadakisem (40) žila výrazně kratší dobu, ale o to nadšeněji plánovali společnou budoucnost. Řecký podnikatel ji opustil ještě před porodem syna Lucase (10). A do třetice to na svatbu vypadalo s výrazně mladším sportovním komentátorem Michalem Hrdličkou. Mají spolu dceru Lindu (5), ale rozešli se, když jí byly necelé dva roky. Lucie o sobě říká, že svatbu k životu nepotřebuje a že vlastně moc romantická duše není. To Michal Hrdlička už ženatý je, před rokem se oženil s úspěšnou tenistkou Karolínou Plíškovou (27).

Foto: Profimedia.cz

Když Lucie předávala po rozchodu Michalovi slovo v Televizních novinách, bývalo to napjaté. Dnes spolu vycházíFoto: Profimedia.cz

Petra Kvitová (29) a Radek Meidl (30)

Život špičkové tenistky je často složený z létání po turnajích a náročných tréninků. A to jde se vztahem dohromady špatně. Své o tom ví i dvojnásobná vítězka Wimbledonu Petra Kvitová. Ta randila s kolegy z branže (Radek Štěpánek, 40, Adam Pavlásek, 25) a zasnoubená byla v roce 2016 s hokejistou Radkem Meidlem. Když ji po dvou letech požádal o ruku, prohlásila, že to nečekala tak brzy. Nakonec se rozešli, protože skloubit dvě sportovní kariéry nešlo a mladý hokejista toužil po rodině trochu víc než usměvavá tenistka.

Foto: Profimedia.cz

Tvořili krásný pár, ale půl roku po zásnubách již hrála Petra jen s opáleným proužkem na prstu, protože prstýnek Radkovi vrátilaFoto: Profimedia.cz

Šárka Vaňková (32) a Filip Renč (54)

Mladá muzikálová zpěvačka a uznávaný režisér prožívali intenzivní románek v roce 2010. Ona měla za sebou vztahy s pěveckými kolegy Sámerem Issou (34) a Danielem Hůlkou (51), on byl po rozchodu s Kristinou Kloubkovou (42). Jejich vztah a zásnuby, které Filip Renč hrdě hlásil do světa, všechny překvapil. A jak se rychle rozhodli vzít, rozhodli se i rozejít. Důvody k náhlému rozchodu nechtěli komentovat, ale v dobrém to zřejmě nebylo. Oba od té doby ušli kus cesty: Šárka Vaňková se odstěhovala za láskou na Slovensko a skončila se zpěvem, Filip Renč se „na stará kolena“ v roce 2017 oženil a s herečkou Marií Kružíkovou (32) má dceru.

Foto: Profimedia.cz

Nevýhodou rozchodu dvou kolegů je skutečnost, že se musíte i poté vídat v práci, a to může být nepříjemnéFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (47) a Brad Pitt (55)

Dali se dohromady při natáčení filmu Sedm (1995) a náramně jim to spolu slušelo. Krásní a talentovaní, radost pohledět. Oscarová herečka přiznala, že byl Brad její první velká láska. Když ji v roce 1996 požádal o ruku, řekla samozřejmě ano. Ke svatbě ale nedošlo a pár se v roce 1997 rozešel. Gwyneth se z rozchodu dlouho vzpamatovávala, i když to byla ona, kdo rozchod inicioval - necítila se připravená na rodinu. Gwyneth je vdaná za scenáristu, režiséra a producenta Brada Falchuka (48). Prvním manželem byl frontman kapely Coldplay Chris Martin (42), se kterým má dvě děti. I Brad Pitt byl ženatý dvakrát, ale jak manželství s Jennifer Aniston (50), tak s Angelinou Jolie (44) skončilo rozvodem.

Foto: Profimedia.cz

Herečka později přiznala, že je ráda, že rozchod probíhal v době, kdy ještě bulvární média neměla takovou síluFoto: Profimedia.cz

Lady Gaga (33) a Christian Carino (50)

Populární zpěvačka randila s úspěšným hollywoodským agentem od roku 2017. O tom, že ze svatby nic nebude, bylo jasno na letošních Oscarech. Tam Lady Gaga dorazila sama a bez prstýnku. Byla nominovaná na cenu za výkon ve filmu Zrodila se hvězda (2018). Upřímně? I kdyby spolu s Christianem na Oscarech byli, rozešli by se po nich. Všichni viděli jiskření mezi zpěvačkou a jejím hereckým kolegou Bradley Cooperem (44). A není se čemu divit, že brzy po vášnivém vystoupení skončil i vztah Bradleyho a Iriny Shayk (33). Všichni čekali, jak tyhle milostné peripetie dopadnou. Christian Carino nyní randí s novinářkou Robin Baum a Lady Gaga je single stejně jako Bradley Cooper.

Foto: Profimedia.cz

Christian si nechal tvář své snoubenky dokonce vytetovat, zřejmě ve vztah opravdu věřil. Školácká chyba!Foto: Profimedia.cz

Alanis Morissette (45) a Ryan Reynolds (43)

Ryan Reynolds, jeden z nejvíc sexy mužů Hollywoodu, tvoří už roky jeden z nejstabilnějších párů s krásnou Blake Lively (32) a nedávno se jim narodilo třetí dítě. Ale víte, s kým byl herec kdysi zasnoubený? V roce 2002 na party u herečky Drew Barrymore (44) poznal zpěvačku Alanis Morissette. V roce 2004 se zasnoubili a dávali najevo své velké štěstí. V roce 2007 však zásnuby zrušili a rozešli se. Pravé důvody známé nejsou, ale jisté je, že Alanis hovořila a zpívala o tom, jak je zlomená, a Ryan se velmi rychle začal na veřejnosti ukazovat se Scarlett Johansson (34), kterou si později vzal (rozvedli se v roce 2011). Alanis Morissette je trojnásobnou maminkou a je vdaná za rapera Souleye (39).

Foto: Profimedia.cz

S kanadskou zpěvačkou žil jeden z nejpřitažlivějších mužů světa v Ottavě, ale vztah se nakonec rozpadlFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron (44) a Sean Penn (59)

Herečtí kolegové a dlouholetí přátelé posunuli svůj vztah na další úroveň v prosinci 2013 a zásnuby měly proběhnout do roka. Nic si nedělali z výškového ani věkového rozdílu a vypadali velmi šťastně. Pár však v červnu 2015 ukončil vztah a rozchod oscarových herců rozhodně neproběhl v klidu. Jihoafrická kráska to prý udělala jako „velká holka“ - začala prostě ignorovat Seanovy hovory a zprávy. To vždycky zabere. Na začátku roku byla spojována s Bradem Pittem, ale to veřejně popřela, a jediný muž po jejím boku je adoptivní syn Jackson (8), kterého řadu let vychovává a obléká jako dívku (Syn, nebo dcera? Není to jedno?). A proslulý sukničkář Sean Penn? Ten si aktuálně užívá po boku mladé přítelkyně.

Foto: Profimedia.cz

Charlize prohlásila o Seanovi, že je její životní láskou. Nakonec se ale nevzaliFoto: Profimedia.cz

Julia Roberts (52) a Kiefer Sutherland (52)

A kým jiným článek o zrušených zásnubách zakončit, než hollywoodským zlatíčkem a „nevěstou na útěku“ Julií Roberts. V roce 1990 se při natáčení filmu Hráči se smrtí zamilovala do kolegy a následně se zasnoubili. Byl jím Kiefer Sutherland, který její city opětoval. Ale byli velmi mladí a jeho snoubenka patřila v té době k nejslavnějším a nejsledovanějším ženám světa – měla za sebou obří úspěch díky filmu Pretty Woman (1990). Zda se rozešli krátce před svatbou v roce 1991, protože nebyli na soužití připraveni, kvůli Kieferově aféře se striptérkou, nebo kvůli vztahu Julie s Jasonem Patricem (53), je ve hvězdách. Julia Roberts je podruhé vdaná a s kameramanem Danielem Moderem (50) má tři děti. Kiefer Sutherland byl dvakrát ženatý a nyní je zasnoubený s herečkou Cindy Vela (40).

Foto: Profimedia.cz

Když o pár let později hrála ve filmu Nevěsta na útěku (1999), mohla čerpat z vlastní zkušenostiFoto: Profimedia.cz

Na sumář překvapivých rozchodů letošního roku si musíte ještě počkat, ale pamatujete na ty loňské? 

Reklama