Hlavní obsah

Mladí a rozvedení? Olsenka se rozvádí se Sarkozym!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Statistiky mluví jasně: rozvodem dnes končí každé druhé manželství. Přiznat si, že vám bude lépe samotným, je často lepší než se trápit spolu. Ač jste se vzali z velké lásky, najednou to nefunguje... A pak jste mladí a rozvedení, ani se nenadějete. Komu ze showbyznysu se to stalo?

Článek

Našli jste spřízněnou duši a za chvíli už vybíráte svatební šaty, sepisujete seznam hostů a říkáte ano. Jenže po pár letech (nebo měsících) je jasné, že to neklape. A i když vám třeba ještě není ani třicet, už řešíte dělení majetku. Děje se to obyčejným smrtelníkům a děje se to i známým osobnostem. Někdy je na vině nízký věk, jindy rozdílné představy o rodinném životě.

Aktuálně média řeší rozchod americké herečky a módní návrhářky Mary-Kate Olsen. Ta dnes slaví se svou sestrou, dvojčetem Ashley Olsen, 34. narozeniny. Dříve by na oslavě nechyběl její muž Olivier Sarkozy, ale letos je všechno jinak...

Mary-Kate Olsen (34) & Olivier Sarkozy (51)

Na první pohled se k sobě vůbec nehodili: skoro dvacetiletý věkový rozdíl, on obr, který se věnuje obchodu, ona prcek, co dělá do módy. (Které další herečky propadly návrhářství?) Poznali se na party v roce 2012 a multimilionář si byl hned jistý, že našel tu pravou. Svatba se konala v roce 2015 a hlavní dekorací byly misky s cigaretami: hosté neustále kouřili. Pohádky je ale konec! Bankéř měl svou ženu vyhodit z bytu a ona požádat o urgentní vyřízení žádosti o rozvod. Důvodem je prý to, že po dětech toužila jen ona.

Foto: Profimedia.cz

Když se někde objevili, vždy ruku v ruce nebo v objetí... Teď řeší rozvodFoto: Profimedia.cz

Jitka Boho (28) & Lukáš Boho (35)

Okatá tmavovláska vyhrála v roce 2010 Českou Miss a zpívala s kapelou. Díky muzice poznala v roce 2014 i charismatického hudebníka, po devíti měsících se konala boho svatba a narodila se dcera Rosalie (4). Loni ale Jitka Boho oznámila, že se s dcerou odstěhovala k rodičům. Detaily rozchodu známy nejsou, ale manžel si mimo jiné přál, aby se zpěvačka vzdala jeho příjmení.

Foto: Profimedia.cz

Krásný pár, který spojovala mimo jiné láska k hudbě. V jiných oblastech se ale neshodliFoto: Profimedia.cz

Michaela Nosková (37) & Jan Horsák

Uspěla v soutěži Česko hledá SuperStar, v muzikálech a založila produkční společnost. Díky podnikání poznala i svého budoucího muže a v roce 2010 se vzali. O tři léta později už ale podepsali rozvodové papíry a řešili střídavou péči o dceru Elišku (9). Zpěvačka se chtěla zaměřit na práci a manžel měl jinou představu o rodinném životě.

Foto: Profimedia.cz

Na svatby Míša Nosková nezanevřela, a dokonce je v současné době organizujeFoto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (27) & Liam Hemsworth (30)

Poznali se při natáčení filmu Poslední píseň (2010) a během desetiletého vztahu stihli vedle několika rozchodů vybudovat i dvě úspěšné kariéry. Ona patří mezi nejvýdělečnější mladé hvězdy, on zazářil ve filmové sérii Hunger Games (2012–15). Nakonec si ano řekli v prosinci 2018. O pár měsíců později si už najímali rozvodové právníky – nebyli prý naladěni na stejnou notu.

Foto: Profimedia.cz

Spekulovalo se, že za rozchodem stála žena. Miley Cyrus se měla zamilovat...Foto: Profimedia.cz

Rachel Miner (39) & Macaulay Culkin (39)

Představitel Kevina McCallistera z rodinného filmu Sám doma (1990) byl považován za nejúspěšnější dětskou hvězdu, ale prošel si závislostí na lécích a drogách, otce obvinil z týrání a se slávou se nevyrovnával snadno. Osm let žil s Milou Kunis (36), ale to už měl za sebou rozvod. V 18 letech si vzal stejně starou herečku Rachel Miner a byli spolu čtyři roky.

Foto: Profimedia.cz

Nikoho nepřekvapilo, že tohle mladé manželství vydrželo jen pár letFoto: Profimedia.cz

Katy Perry (35) & Russell Brand (45)

Zpěvačka, která miluje originální módu a účesy, čeká dítě s Orlandem Bloomem (43) a má za sebou i rozvod. V říjnu 2010 si vzala kontroverzního komediálního herce, ale po 14 měsících se rozešli. Sukničkář se zálibou v drogách a kariéristka, co moc nebývá doma, k sobě totiž příliš nepasují.

Foto: Profimedia.cz

Byli tak šílení, až se k sobě báječně hodili, ale na vztahu musejí chtít oba i pracovatFoto: Profimedia.cz

Avril Lavigne (35) & Deryck Whibley (40)

Blonďatá zpěvačka s výrazně nalíčenýma očima patří k nejvlivnějším Kanaďanům v Hollywoodu. V sedmnácti potkala punkového zpěváka a v roce 2006 se vzali. Původně plánovali rokenrolovou svatbu, nakonec se drželi tradic a nevěsta byla v bílé, ne goticky černé. O tři roky později už byla ze zpěvačky rozvedená paní. Důvod? Nic nového: brali se moc mladí.

Foto: Profimedia.cz

V současné době má Avril Lavigne za sebou rozvody již dva, tak třeba do třetice?Foto: Profimedia.cz

Myslíte, že existuje nejlepší věk na první svatbu? A víte, kdy je podle slavných ideální čas na druhé dítě? Co nejdřív!

Reklama