Hlavní obsah

Randit začali jako zadaní, svatba proběhla v utajení: Jak šel čas s Táňou a Vojtou Dykovými

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když spolu Tatiana a Vojtěch Dykovi začali randit, mnozí jejich vztahu předpovídali jepičí život. Po překonání mnoha překážek ale všechny přesvědčili, že stabilnější pár byste v showbyznysu hledali jen těžko.

Článek

Herečka Tatiana Vilhelmová a o sedm let mladší herec a hudebník Vojtěch Dyk se znali dlouho. Až v roce 2010 mezi nimi ale přeskočila pomyslná jiskra. V té době byla Táňa vdaná za producenta Pavla Čecháka, se kterým vychovávala dva malé syny. Vojta zase randil s herečkou Markétou Frösslovou, dnes Děrgelovou.

Za všechno může Bláznivý Petříček

I když kolem sebe kroužili a potkávali se jak pracovně, tak na různých večírcích, Táně s Vojtou trvalo poměrně dlouho, než dali svým citům průchod. Stalo se tak až v roce 2010, když bok po boku zkoušeli divadelní komedii Bláznivý Petříček. Od té doby se od sebe téměř nehnuli. Rozvod s Pavlem Čechákem byl nevyhnutelný. Než se k němu ale držitelka Českého lva odhodlala, uběhly tři roky. Aby také ne, na srdci jí leželo hlavně blaho jejích synů Cyrila a Františka.

I když její srdce už v té době patřilo Dykovi, dodnes tvrdí, že za rozpadem manželství Vojta nestál. Ať tak či onak, zamilovanému hvězdnému páru po podepsání rozvodových papíru už nestálo nic v cestě. Táňa byla šťastná. O téměř 40 cm vyšší hudebník jí poskytl vše, co hledala. „Vojta je ostrov dobré nálady, klidu a pozitivna. To by vám potvrdili i kolegové, kteří s ním pracují. Být s ním je příjemné,“ vyznala se v rozhovoru pro Novinky.

Záleželo jí na blahu dětí

Všechno do sebe dokonale zapadlo i díky tomu, že si Vojta rozumí s Táninými syny. „Náhradní tatínek pro kluky není, protože kluci svého tátu mají a ten je nenahraditelný. Říkáme, že Vojta je bonusový rodič, což zní dobře. Bonus je něco navíc, něco, co každý chce. Zároveň je pro kluky důvěrník a kamarád. Zná je odmalička,“ poodhalila své soukromí v nedávném rozhovoru. Opravdovou rodinou se ale stali v momentě, kdy vztah stvrdili společným potomkem. V roce 2013 se páru narodil syn Alois. Ač od novinářů dostávají stále se opakující otázky, jestli by rádi neuvítali na světě ještě dceru, Dykovi trpělivě odpovídají, že takto jsou prý kompletní.

Do svatby se jí nechtělo

Rozvod byl pro Táňu natolik traumatizujícím zážitkem, že se jí do druhého svazku nechtělo. Přitom ji prý Vojtěch žádal opakovaně. Až když byla vyrovnaná s minulostí, řekla mu vytoužené „ANO!“ Lásku na celý život si slíbili v roce 2019 na 1. máje na Hodonínsku. Veselku se jim, jak je jejich dobrým zvykem, podařilo ututlat. O svém soukromí totiž pár mnoho neprozrazuje. Fotkami se pochlubili o pár dní později na sociálních sítích, které ale využívají jen výjimečně. Napsali: „Všem, kteří přejí lásku, zpíváme do světa, že jsme se 1. 5. 2019 oddali! Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková.“ O tom, jak hluboké city k hudebníkovi herečka chová, svědčí i to, že přijala jeho příjmení a začala se jím prezentovat i profesně. Což v případě prvního muže neudělala.

Žijí všichni na jedné hromadě

S bývalým manželem se Táňa dohodla na střídavé péči o děti a dodnes jsou dobří přátelé. Netají se dokonce tím, že společně tráví i Štědrý den. Jsou tak zářným důkazem, že i když se manželé rozvedou, jejich cesty se nemusí definitivně rozejít. Bez notné dávky trpělivosti a tolerance ze strany nových partnerů by to ale nešlo.

Načítám