Hlavní obsah

Jak muži vnímají, když vás vidí nahou? Celulitidu ani strie rozhodně neřeší, věřte tomu!

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vy vidíte celulitidu, povislá prsa, křivý zub vpravo nahoře a příliš široká ramena. Vnímá to tak i váš partner nebo nový objekt? O čem pánové přemýšlejí, když se na vás dívají?

Článek

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše – nazval kdysi svou knihu americký vztahový poradce John Gray. Tohle známé a pravdivé tvrzení dává tušit, že co se týká očekávání a vzájemného porozumění mezi majitelem penisu a majitelkou pochvy, mluví každý jinou řečí. „Já nerozumět řeči vašeho kmene, madam!“

Začíná to již při flirtování a končí až v dlouhodobém partnerství. Holt dva rozdílné světy. Vezměte si například vnímání obrazu těla. Zatímco dámy bývají sebekritické a myslí si, že pánové na nich řeší každou strii, opak je pravdou. Způsoby, kterými muži ženy vnímají, jsou tři. A ani jeden z nich není tak prostoduchý, jak se na první pohled může zdát.

1. Muži vidí vaše přednosti, ne nedokonalosti

Když se na vás chlap zadívá, okamžitě si na vašem těle všimne oblastí, které vás dělají smyslnou a vzrušující. Dlouhé vlasy, prsa, boky, zadek… Je úplně jedno, co je na vás nejhezčí, nebo kolik toho je. Muž to vidí. A pozor, všimněte si. O macatých stehnech, nad kterými si zoufáte každé léto, když si máte obléct krátkou sukni, nemá ani tušení. Ani vaše pomerančová kůže nikoho nezajímá, stejně jako strie. Obecné pravidlo tedy zní: Je vyloučeno, že by heterosexuální muž byl naprosto imunní vůči vašim křivkám. Jste žena, bohyně a přitahujete ho už z pouhé podstaty věci!

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Berte to tak, že jste bohyně, a přestaňte se stydětFoto: George Rudy, Shutterstock.com

2. Mužům se líbí to, co vás odlišuje

Je pochopitelné, že nesnášíte ten naštípnutý zub, kvůli kterému se vám na střední smáli. Nebo to abnormálně velké mateřské znaménko připomínající motýla. Ale kdeže loňské sněhy jsou! Teď je všechno jinak. Muž (nikoli nevyzrálý chlapec ze školy), vědomý si vaší originality, se domnívá, že právě tahle část těla je okouzlující a dělá z vás výjimečnou a jedinečnou bytost, která není nikomu a ničemu podobná. Prostě originál. Skutečně si ještě teď děláte vrásky ze svých úzkých rtů? Nedělejte to. Pokud muže líbají vroucně a s láskou, jsou pro něj tím nejlepším, co ho kdy potkalo.

3. Muži nesnáší, když se podceňujete

Když si neustále stěžujete na své vlastní tělo, mužská touha se postupně vytrácí. Jak můžete obdivovat a hýčkat někoho, kdo si sám sebe neváží? To je proti přírodě! Z tohoto důvodu nikdy zbytečně a chronicky neupozorňujte na svoje výrůstky, anomálie a další „nechutnosti“, o kterých si myslíte, že by se vám bez nich žilo o dost lépe.

Muž vzhlíží k ženě, která zná svoji hodnotu. Netouží poslouchat, že jste „hnusná“, protože máte jizvu přes celé břicho. Místo podceňování klidně odhalte bříško. Oblékněte si šaty bez ramínek, máte li krásné paže, nebo noste krátké sukně a vsázejte na své dlouhé nohy. Drážděte tím, co je na vás nejhezčí, a ostatní neřešte. Vždyť muž ve vás miluje skutečnou ženu, se všemi nedokonalostmi. Nejste přece vyretušovaná modelka z obálky časopisu ani vyumělkovaná a bezduchá stepfordská panička, kterou muži ovládají přes tlačítka. Oslavujte svoje ženství a užívejte si veškerou mužskou pozornost, které se vám dostává!

Reklama

Načítám