Hlavní obsah

Sexy sportovkyně? Fotbalistka, jetsurfařka i golfistka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mají dokonalé míry, bohatou hřívu vlasů a bezchybný úsměv. Na první pohled adeptky do soutěže krásy. A ony přitom řádí s raketou, merunou nebo na prkně a vyhrávají olympiády a mistrovství světa. Znáte tyto krásné sportovkyně?

Článek

Tak jako se vybírá nejkrásnější vysokoškolská studentka, hasička nebo maminka, bývají ve velké oblibě i ankety krásy mezi sportovkyněmi. I my jsme do oblasti sportu nakoukli a vybrali pár dam, které by z fleku mohly jít točit reklamu nebo pózovat na titulku módního časopisů.

Paige Spiranac

Že ke golfu neodmyslitelně patří tričko s límečkem a kraťasy ke kolenům? O opaku vás přesvědčí americká sexbomba z greenu, bývalá profesionální golfistka a současná hvězda sociálních médií, jejíž výstřihy už rozhodily kdekoho a dokonce byly prý jedním z důvodů, proč se zpřísnila pravidla golfového dress codu. Paige Spiranac si z toho nic nedělá a jak na hřišti, tak v soukromí nosí modely zahalující jen málo.

Foto: Profimedia.cz

Šortky pod kolena a střídmá trička u této hráčky často nenajdete Foto: Profimedia.cz

Alica Schmidt

Německá běžkyně a fitness trenérka bývá pravidelně označována za nejkrásnější sportovkyni světa, a ač se proti takovému označení ona sama ohrazuje, je si svých předností vědoma. Svůj instagramový účet věnuje jak prezentaci sportovních úspěchů, tak módní inspiraci. A vždy je velmi sexy. Nedávno ovšem vyjádřila zklamání, že se jí ve sportu nedaří, jak by si přála, ale hodlá bojovat a dřít.

Foto: Profimedia.cz

Je krásná a bojovná, a i když nemá sezonu podle svých představ, nevzdává seFoto: Profimedia.cz

Alex Morgan

Mnohými odborníky je označována za nejlepší fotbalistku světa, hraje za americkou reprezentaci a jako útočnice v britském Tottenhamu, je první fotbalistkou s milionovou smlouvou a držitelkou zlaté olympijské medaile. A taky vyhlášenou krasavicí, která je prý navíc milá a zbořila pro mnohé mladé dívky stereotyp, že fotbal není hra pro holky.

Foto: Profimedia.cz

Je idolem mladých žen a snem mnoha mužů a číslo 13, které nosí na dresu, jí rozhodně nenosí smůluFoto: Profimedia.cz

Eugenie Bouchard

Kanadská tenistka, které říkají její fanoušci Genie, měla nejlepší formu před pár lety, dokonce bojovala ve wimbledonském finále proti Petře Kvitové. Nevyhrává sice jeden Grand Slam za druhým, ale to neznamená, že by o ni přestal být zájem. Blondýnku s nohama až ke krku sledují na Instagramu přes dva miliony fanoušků a jsou nadšení z každé její sexy fotky.

Foto: Profimedia.cz

Svoje tenisové zkušenosti nyní využívá i jako sportovní komentátorkaFoto: Profimedia.cz

Barbora Votíková

Fotbal začala hrát za TJ Sokol, jejím trenérem byl dědeček a idolem Milan Baroš. Z útoku přešla Barbora Votíková později do brány a začala hrát v dívčím týmu v Plzni. Pak odehrála šest sezon ve Slavii a před pár dny oznámila gólmanka přestup do pařížského klubu PSG. Dnes je idolem, je z ní totiž populární youtuberka.

Foto: Profimedia.cz

Slaví úspěchy ve fotbale i v oblasti sociálních médiíFoto: Profimedia.cz

Martina Bravencová

Krásná brunetka se sportu věnovala od dětství. Šel jí tenis, později golf, ale nakonec se našla u jetsurfingu a v něm patří ke špičkám. O co se jedná? O jízdu na surfařském prkně s motorem, která spojila vše, co má Martina ráda - jízdu na prkně, rychlost, motory a vodu. Má už titul mistryně světa. A i když se v roce 2020 stala maminkou, své vášně se nevzdává.

Foto: Profimedia.cz

S rodiči procestovala svět a talent měla na více sportů, její srdce si ale získal jetsurfingFoto: Profimedia.cz

Monika Kilnarová

Vybrat jednu krásnou tenistku z českých hráček je úkol nelehký. Jsou krásné všechny a na kurtech válí. Velkou nadějí je blonďatá Monika, která se kromě sportu zajímá i o kosmetiku a líčení a ráda vypadá i během zápasu pěkně. A to oceňují i její sledující na sociálních sítích.

Foto: Profimedia.cz

Její hvězda se teprve rozsvěcí, počkáme si, jak bude nakonec zářitFoto: Profimedia.cz

Markéta Nausch Sluková

Svět sportu poznal krásnou plážovou volejbalistku jako součást dvojice Kiki a Maki, s kamarádkou Kristýnou Hoidarovou Kolocovou slavily úspěchy. Pak se jejich osobní i sportovní cesty rozešly a Markéta začala hrát po boku Barbory Hermannové.

Blonďaté sportovkyni to ve sportovních plavkách vždy slušelo a fanoušci se těšili, jaký výkon předvede na olympiádě 2021, do Tokia si jela pro jeden z vrcholů kariéry. Bohužel patřila k těm českým sportovcům, které pozitivní test po příletu na olympiádu poslal do karantény. V roce 2021 se s beachvolejbalovým kurtem sportovkyně kvůli zdraví rozloučila.

Foto: Michal Beránek / CNC, Profimedia.cz

Miluje volejbal a citronovou zmrzlinu Foto: Michal Beránek / CNC, Profimedia.cz

Související témata:
Eugenie Bouchard

Načítám