Hlavní obsah

Šílené kozačky, do kterých by se vešel ještě někdo! Rihanna a její slabost pro výstřední boty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jedno se jí upřít nedá – Rihanna na sebe umí strhnout pozornost. Stačí jí k tomu zalovit v šatníku. Zpěvačka si o víkendu odpočinula od přebalování a vyrazila na večeři v tak obrovských kozačkách, že by se k ní do nich vešel i její partner A$AP Rocky. Po nelichotivé obuvi přitom nesáhla poprvé.

Článek

Barbadoská zpěvačka a zakladatelka úspěšné kosmetické značky Fenty Beauty je považována za trendsetterku (udávající nový módní styl). Rihanna (34) je jednou z mála hvězd, které jdou svou vlastní módní cestou. Ať má na sobě sebeextravagantnější kousek, vždy ho nosí s absolutní sebedůvěrou, což je mimochodem něco, co bychom se od ní mohli všichni učit. Některé její outfity ale nutně vyvolávají otázku, jestli za nimi není jen čistá potřeba šokovat.

K mini jedině extra velké kozačky

Rihanna si teď dává od společenských akcí pauzu a věnuje se miminku. Co si ale neodpírá, je čas na lásku. A dobré jídlo! S rapperem A$AP Rockym (33) ráda vyráží na večeře a nebyla by to ona, kdyby dům opouštěla v něčem obyčejném. A zase to zafungovalo. Extra velké kozačky značky Y/Project, které si na poslední rande obula, okamžitě zahltily internet. Všichni chápeme koncept extravagance, opravdu má ale smysl tam, kde absolutně nelichotí nositelce?

Kozačky od stejné značky přitom obula už před čtyřmi lety a i tehdy z toho bylo podobné haló. Troufneme si ale říct, že nový pár z roku 2022 je kvůli širokému střihu a efektu à la „nosím je už pátým rokem bez vyčištění“ ještě… nezapomenutelnější.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna zašla při výběru vysokých kozaček o deset kroků dál. K džínové mikro sukni obula výstřední pár, který jí ale nekompromisně přidal na objemuFoto: Profimedia.cz

Igelit to jistí

Po obuvi zdvihající obočí zpěvačka nesáhla poprvé. Připomenout si můžete i její lodičky, které vypadají jako překryté igelitovým pytlíkem. Nutno podotknout, že s plastovým trendem se pokaždé vydáváte na tenký led. Sázka na něj nevyšla ani Kim Kardashian (41), která si z bot udělala provizorní skleník.

Foto: Profimedia.cz

Plastový trend není pro každého a tyhle lodičky už vůbec ne. Rihanna si ale výstřední boty bez pardonu užíváFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Co vymyslet, když už tu všechno bylo? Třeba boty, které vyvolávají dojem nohou, uvězněných v igelitových sáčcíchFoto: Profimedia.cz

Nohy v teple jsou základ

Rihanna má s extravagantními botami bohatou zkušenost. V minulosti obula také pár od nekonvenční značky Maison Margiela, kompletně pokrytý umělou kožešinou. Model z podzimní kolekce roku 2015 byl označován za nejbizarnější kousek sezony a je škoda, že když už se zpěvačka pro podobné boty rozhodla, nenechala je lépe vyniknout. Dlouhé volné džíny, ačkoli ohrnuté, jim do karet příliš nehrály.

Foto: Profimedia.cz

Obuly byste nazouváky pokryté štědrým množstvím umělé kožešiny? Rihanninu odpověď známeFoto: Profimedia.cz

Boty, které neví, co jsou

Zdá se, že veškeré snahy o zkřížení tenisek a lodiček končí nezdarem, i když je zřejmé, že své kupce si podobné boty beztak vždycky najdou. Třeba právě Rihannu, která si k večerním šatům oblékla conversky s ostrou špičkou. Oceníte jejich originalitu, nebo si podle vás zaslouží spíš místo na seznamu nešťastně zvolených bot?

Foto: Profimedia.cz

Ani tenisky, ani lodičky. Co říkáte na trend hybridních bot?Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám