Hlavní obsah

Nepochopené modely slavných: Kdo to nevychytal?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když už celebrity neví, čím neškodným by mohly překvapit, šokovat či strhnout na sebe pozornost, sáhnou po opravdu podivném kusu oblečení nebo prapodivné kombinaci. Tohle se opravdu nepovedlo.

Článek

Otázku, co je a co není módní a stylové, nelze zcela jednoznačně zodpovědět. Některé kombinace vytvořili přední světoví návrháři, a přesto by si je soudný člověk nikdy neoblékl. Pro mnohé slavné je to ovšem výzva.

Billy Porter (51) 

Teprve tehdy, až se americký zpěvák a herec objeví na veřejnosti v něčem všedním a nudném, bude okolí překvapeno. Jinak se jeho outfity nesou v podobném duchu jako ten na fotografii z loňského udílení hudebních cen Grammy. Tyrkysový overal se sáčkem se třpytil na dálku, stejně jako výrazné boty, psaníčko a klobouk s ozdobami. Takové množství šperků se mu ale muselo pořádně pronést. Na umělcově looku se podílel celý tým lidí, pro které to byla velká zábava. Billy Porter se totiž nenechá prosit a rád posunuje hranice módy tak daleko, jak je to jen možné. Často se ve společnosti objevuje také v opulentních dámských róbách.

Foto: Profimedia.cz

Slavný držitel Tony i Grammy si potrpí na extravagantní móduFoto: Profimedia.cz

Billie Eilish (19) 

Hlavně aby to bylo o několik čísel větší. To je hlavní zásada, kterou v oblékání dodržuje známá americká zpěvačka, která se ráda halí do neforemných outfitů. Každý její model vyvolá minimálně pozvednutí obočí, přesto se módní značky předhánějí v tom, aby ji mohly oblékat. Ona preferuje především Gucci a Burberry. Na setkání s dalšími hudebníky si v roce 2019 oblékla komplet, který květinovým potiskem evokoval čalounění babiččiny sedačky a tvarem stan. Jenže mladá a talentovaná zpěvačka to nemá jednoduché. Když si nedávno vyšla jen v tílku, snesla se na ní vlna kritiky, že nemá postavu na tak upnuté oblečení...

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka nosí větší modely záměrně. Když byla nedávno fotografy zachycena venku v upnutém tílku, sklidila za svou postavu kritikuFoto: Profimedia.cz

Rita Ora (30) 

S módou si ráda hraje i další zpěvačka. Ta se v minulosti na červeném koberci předvedla třeba v luxusním bílém županu. Další bizarní model, který se dá jen těžko pochopit, oblékla v roce 2019 na přehlídku návrháře Marca Jacobse (57). A protože žluté šaty s obrovskou květinou u krku se jí zdály málo výrazné, vzala si k nim do modrých sandálků ještě třpytivé růžové ponožky.

Foto: Profimedia.cz

Podobně se oblékají děti do školkyFoto: Profimedia.cz

Phoebe Price (48) 

Americká herečka a profesionální provokatérka na sebe strhává pozornost kamkoli přijde. Nejspíš si tak kompenzuje nedostatek talentu. Oblečená neoblečená vyrazila loni na nákupy do ulic Los Angeles. Upnutý overal s jednou nohavicí byl na její poměry vlastně ještě umírněným modelem, jeho smysl se ovšem dá pochopit jen těžko. Navíc v kombinaci s huňatou pletenou čepicí. Ale tak hlavně, že je značková.

Foto: Profimedia.cz

V tomto modelu byla Phoebe Price na své poměry ještě docela zahalenáFoto: Profimedia.cz

Sisa Lelkes Sklovská (55) 

Slovenská zpěvačka známá i v Česku s módou docela bojuje a často balancuje na hranici nevkusu. Má ráda výrazné kusy oblečení, ale s kombinováním to někdy dost přežene. U outfitu z roku 2018 člověk neví, na co se má soustředit. Elegantní sako, kalhoty s lebkami, kabelka s lebkami, vysoké kozačky, barevné tričko, klobouk s výraznými detaily… Zkrátka čeho je moc, toho je příliš.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská zpěvačka někdy bojuje s kombinováním jednotlivých kusů oblečeníFoto: Profimedia.cz

Blake Lively (33) 

Většinu času je americká herečka jako ze žurnálu a dokazuje, že ji móda baví. Kanárkový přízrak, který se v roce 2020 objevil na natáčení pořadu Good Morning America, se jí ovšem moc nepodobal. Herečka sice model vyladila do posledního detailu, ale to neznamená, že se na to dalo dívat. Kraťasy připomínaly prošívanou deku a flitrovaná vesta časy dávno minulé.

Foto: Profimedia.cz

Jindy se herečka obléká s vkusem a elegancí, ovšem i mistr tesař se někdy utneFoto: Profimedia.cz

Žofie Dares (25)

Zpěvačka Žofie Dařbujánová z kapely MYDY Rabycad, která vystupuje pod pseudonymem Dares, je nespoutaná nejen na pódiu, ale i v módě. Je zkrátka ráda vidět a rozhodně ji ve společnosti neuvidíte jako šedou myšku. Obléká se nápadně, do lesklých materiálů, výrazných barev a kombinuje nekombinovatelné. Vždy jí to ale sluší a je to součást její image. V metalické mašli místo podprsenky, růžové sukni a botách jako z pohádky se objevila v roce 2019 na festivalu v Karlových Varech. Jejím častým módním doplňkem je také výrazná barva vlasů.

Foto: Profimedia.cz

Žofie Dares si potrpí na extravaganci Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám