Hlavní obsah

Masáž jako erotická předehra: Čtyři kroky k dokonalému relaxu i fantastickému orgasmu

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Plní funkci předehry a v dnešním hektickém světě plném stresu a napětí je nesmírně vítaná. Erotická masáž nadchne i vás, ale nemůžete ji dělat jen tak napůl. Čeho se vyvarovat a která oblast těla si zaslouží extra péči?

Článek

Procedura nazývaná masáž genitálií existovala už v 17. století. Prováděla se výhradně u žen a z lékařského důvodu. Dělal ji buď lékař, nebo porodní asistentka. Cílem bylo přivést pacientku k orgasmu a ulevit jí od tzv. ženské hysterie.

Dnes se erotická masáž považuje za vynikající relaxační techniku, prostředek, který mohou milenci využít k tomu, aby se spolu cítili pohodlně, vzrušeně a emocionálně intimně. Erotická masáž má dvě základní složky – aktivní (masážní) a smyslnou. A zvládat musíte obě. Čím a jak začít? Podle Charly Hathaway, intimní koučky a klinické sexuoložky, která napsala knihu Erotická masáž, je nutné udělat čtyři kroky.

1. Vytvořte klidnou atmosféru

Zajistěte, aby byla v místnosti příjemná teplota, ztlumte světla, pusťte uklidňující hudbu a zapalte svíčky, případně použijte esenciální oleje s afrodiziakálními účinky, které podporují prokrvení těla a umožňují lépe prožívat současnost (k takovým se řadí pačuli, ylang ylang či santalové dřevo).

Pokud je tím, kdo bude masáž přijímat, váš muž, vybídněte ho, aby se svlékl (nebo to udělejte za něj) a lehl si tváří dolů na postel. Ty části těla, kterým se momentálně nebudete věnovat, zakryjte prostěradlem nebo ručníkem.

2. Probuďte smysly

Nejprve se ho tlumeným hlasem zeptejte, zda existují nějaké oblasti, jichž se nemáte dotýkat. Vyčkejte na odpověď a poté probuďte jeho smysly. Pošimrejte ho peříčkem, hedvábným šátkem nebo konečky prstů namočenými do kukuřičného škrobu a vody (hladce klouže po těle a má úžasnou schopnost zklidnit pokožku). Pár minut se bavte tím, jak se partnerovo tělo i mysl vzdalují od stresu a oddávají se aktuálnímu dění.

Až přijde čas na masážní část, použijte dobré mazadlo (na podzim a v zimě je ideální mandlový olej – pomalu se vstřebává, zvláčňuje pleť a ten lisovaný za studena, 100% přírodní a nerafinovaný neublíží ani citlivé poševní sliznici. Minimálně prvních 20 minut masírujte cokoli – jen ne pohlavní orgán. Od ramen se pomalu pohybujte směrem k zadnici a na ní se zastavte.

Foto: Kotin, Shutterstock.com

Co nejdéle se důkladně vyhýbejte genitáliímFoto: Kotin, Shutterstock.com

3. Zadek nikdy nepřeskakujte!

Práce se svaly uloženými hluboko v hýždích a v dolní části zad je vstupní branou k dokonalému uvolnění. Aplikujte tlak palci a preferujte krouživé pohyby. Až se vám to bude zdát vhodné, vyzvěte partnera, aby se otočil a dopřejte mu ještě chvíli, aby vás ve svém fyzickém a duševním prostoru přijal (stále mu nesahejte na penis). Soustřeďte se na každý sval a než přejdete k dalšímu, mělo by to trvat alespoň dvě minuty. Pokud cítíte uzel a napětí na jednom místě, setrvejte trochu déle. Nyní už se můžete dostat k zábavným věcem.

4.  Začněte škádlit hlavní erotogenní zónu

Přibližte se bradavkám, tříslům a nakonec i samotnému pohlaví. Začněte s lehkou ruční prací. Vezměte penis mezi spojený palec a ukazováček (vytvořte kroužek) a postupně jej od kořene až k žaludu protahujte. Pak uchopte žalud a jemně penis táhněte směrem nahoru. (Obecně se řiďte pravidlem, že žalud je velmi citlivý a choulostivý, a proto vyžaduje zvláštní zacházení, zatímco kořen penisu snese i tvrdší přístup.) Po nějaké době se můžete přesunout na další úroveň, pevnější stisk, rychlejší tempo, orální sex…

V případě, že vše probíhá hladce, je vysoká pravděpodobnost, že váš partner po všem tom nahromaděném vzrušení dosáhne orgasmu velmi rychle. Vyždímejte ho do poslední kapky a následně nechte vydýchat. A těšte se, je řada na vás!

Charla Hathaway doporučuje erotickou masáž každému z partnerů jednou měsíčně. Znáte snad lepší náplň dlouhých zimních večerů?

Reklama

Načítám