Článek
Postup
01.
Škvarky pomelte na masovém strojku.
02.
Přidejte hořčici, na malinké kousky nakrájenou sladkokyselou okurku a nakrájená vařená vejce.
03.
Směs ochuťte pepřem a solí, smíchejte.
04.
Mažte na chléb a podávejte.
Foto: Greta Blumajerová
Kuchařky Evy Pilarové a její dokonalá domácí kuchyně jsou svou kvalitou všeobecně známé. Chcete důkaz? Tady je! „Čtenářům přeji dobrou chuť,“ nezapomněla dodat paní Eva.
Škvarky pomelte na masovém strojku.
Přidejte hořčici, na malinké kousky nakrájenou sladkokyselou okurku a nakrájená vařená vejce.
Směs ochuťte pepřem a solí, smíchejte.
Mažte na chléb a podávejte.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama