Hlavní obsah
4,0
(3)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Těstovinová rýže je dobrá nejen jako zavářka do polévek, ale hodí se skvěle právě na saláty. Vyzkoušejte ji třeba se špenátem a fazolemi.

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 ks rajčat
  • 1 ks červené cibule
  • 1 lžička soli
  • 200 g těstovinové rýže
  • 100 g mraženého špenátu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička čerstvého oregana
  • 1 plechovka bílé fazole sterilované
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Uvařené těstoviny sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Špenát krátce poduste s utřeným česnekem na oleji, osolte a opepřete.  

02.

Promíchejte ho s těstovinami, ke kterým ještě přidejte scezené luštěniny, nadrobno pokrájené rajče a cibuli. Dochuťte solí a pepřem a oreganem. 

Reklama

Načítám