Hlavní obsah

Spodní prádlo na Valentýna: Top kousky, které ho oslní!

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá příležitost, která může okořenit váš partnerský vztah, se počítá. Proto byste neměly ani letos svátek svatého Valentýna podceňovat. Pořiďte si sexy prádlo z e-shopů! Poradíme vám s výběrem.

Článek

Letošní možnosti, jak oslavit svátek zamilovaných, jsou poněkud omezené, a tak vám nejspíše nezbude než ho oslavit doma v soukromí. Ovšem i tak si můžete užít krásný večer. Objednejte si sexy prádlo přes internet a luxusní večeři si nechte dovézt z oblíbené restaurace.

Prádlo přes internet

Vyplatí se nakupovat u svých oblíbených značek, kde víte, jaká velikost vám sedí. Pokud vás však láká vyzkoušet prádlo jinde, nezapomeňte na několik zásad.

Nejdůležitější je se dobře změřit. „Jedna míra vede přes prsa kolem bradavek. Druhá míra definuje obvod hrudníku. Veďte ji kolem hrudníku hned pod prsy. Nadechněte a po výdechu se změřte. Metr by měl pevně přiléhat k pokožce a mírně ji stáhnout. Maximálně se pod něj dostane špička jednoho dvou prstů. Víc ne,“ doporučuje Lýdie Malchárková z Trioly.

Letošní trendy

Valentýnské prádlo může být v sexy rudé krajce, ale i z jemné bavlny. Záleží na vás a vašem partnerovi, zda ho chcete překvapit v rajcovním prádle, nebo chcete jen strávit příjemný víkend v posteli v srdíčkových pohodlných trenýrkách z přírodní bavlny. Každopádně stále je v popředí krajka a letos i ozdobné šňůrky na podprsenkách i kalhotkách. K oblíbené červené barvě přibyla i sytě růžová.

„Kromě kalhotek s vysokým pasem a průsvitných krajkových braletek, které se drží na pomyslné špici už několikátým rokem, přibývá ve spodním prádle řada zajímavých kousků, které příjemně překvapí svou nápaditostí a nevšedností,“ říká majitelka značky Paon Andrea Kopalová s tím, že do popředí se dostává asymetrie i rafinované průstřihy.

Ozdobné šňůrky

Foto: Archiv firem

Zleva: Intimissimi, podprsenka 849 Kč, kalhotky 369 Kč. Obsessive, set 929 Kč, prodává AstratexFoto: Archiv firem

Nevyztužené braletky

Foto: Archiv firem

Zleva: Paon, průsvitná braletka 1290 Kč. Luxusnipradlo, krajková braletka, 803 KčFoto: Archiv firem

Sytě růžová

Foto: Archiv firem

Zleva: Lisca, podprsenka 499 Kč, vysoké kalhotky 339 Kč. Timo, podprsenka 1219 Kč, vysoké kalhotky 499 KčFoto: Archiv firem

Něžná romantika

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, podprsenka 499 Kč, kalhotky 2 ks 399 Kč. Simone Pérèle, podprsenka 1730 Kč, kalhotky 890 KčFoto: Archiv firem

Pro kypré tvary

Foto: Archiv firem

Zleva: Boux Avenue, podprsenka 1300 Kč, kalhotky 589 Kč. Astratex, podprsenka 1399 KčFoto: Archiv firem

S push-up efektem

Foto: Archiv firem

Zleva: Triola, podprsenka 1199 Kč, kalhotky 499 Kč. Tezenis, podprsenka 499 KčFoto: Archiv firem

Žhavé body

Foto: Archiv firem

Zleva: Intimissimi, krajkové body 699 Kč. Boux Avenue, 1500 KčFoto: Archiv firem

Průsvitné košilky

Foto: Archiv firem

Zleva: Triola, set 599 Kč. Intimissimi, set 569 KčFoto: Archiv firem

Bavlněné trenýrky

Foto: Archiv firem

Zleva: Elka, trenýrky z bavlněného saténu, 479 Kč. Dedoles, bavlněné trenýrky 369 Kč, měkká podprsenka 220 KčFoto: Archiv firem

A která podprsenka vytvaruje nejlépe vaše poprsí? My sázíme na bardotku!

Reklama

Načítám