Hlavní obsah

Startuje vánoční soutěž: 22 dárků pro vás

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Vánoce jsou ideální čas pro obdarování těch, které máte rádi. A protože i vy, milé čtenářky, jste nám drahé, něco pro vás máme. Už zítra, tedy první adventní neděli, začíná na našem webu vánoční soutěž o nádherné kosmetické balíčky Noční vanilka z limitované edice Yves Rocher.

Článek

Zítra, 2. prosince, nesmíte zapomenout na dvě věci. Zapálit první svíčku na svém adventním věnci a pořádně prozkoumat všechny články na stránkách Proženy.cz. Startujeme totiž úžasnou vánoční soutěž, kdy každý den až do 23. prosince můžete vyhrát nádherný kosmetický balíček Yves Rocher.

Je to snadné

Pravidla soutěže jsou úplně jednoduchá. Každý den se v jednom z článků na webu Proženy.cz bude skrývat vánoční symbol (viz níže zobrazený malý dáreček s označením „Vánoční soutěž“ ), a vaším úkolem ho je najít. Ta z vás, která ho najde jako první a napíše zprávu na náš Facebook s informací, kde se symbol schovává, dostane voňavý dárek.

Odměnou výherkyni bude krásný balíček z limitované edice Noční vanilka Yves Rocher v ceně 599 korun. Balíček obsahuje voňavý sprchový gel a toaletní vodu.

Kouzlo vanilky

Odér vanilky k Vánocům neodmyslitelně patří, ale nemusí se linout jen z cukroví nebo svařáku. Podlehněte i vy téhle vůni a nechte se unést atmosférou noční oblohy poseté hvězdami. Přesně tyhle pocity by ve vás kosmetika z edice Noční vanilka totiž měla vzbuzovat.

Vanilka, bergamot, jasmín a cedrové dřevo je opravdu luxusní kombinace. Naladí vás na romantickou vlnu, uvolní a zrelaxuje vás.

Foto: Archiv firmy

Tento exkluzivní balíček voňavé kosmetiky Yves Rocher čeká každý den od zítřka až do 23. 12. 2018 na jednu z vás!Foto: Archiv firmy

Podrobná pravidla soutěže, najdete zde. Přečtěte si je, najdete v nich informaci, jak přesně psát zprávu na náš Facebook.

Tak nezapomeňte, soutěž startuje už zítra!

Reklama

Načítám