Hlavní obsah

Stylové těhotenské outfity inspirované Ashley Graham

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Móda pro těhotné dostává s outfity Ashley Graham (32), která nedávno porodila, nový význam! Nemusíte se vzdávat stylu jen proto, že máte rostoucí bříško. Inspirujte se u plus size modelky!

Článek

Plus size modelka, moderátorka a bojovnice za pozitivní vnímání těla oslaví letos s manželem Justinem Ervinem (31) desáté výročí svatby. V lednu přivítali na svět svého prvního potomka, chlapečka, kterého pojmenovali Isaac Menelik Giovanni Ervin.

Během těhotenství předvedla nespočet outfitů, které zdůrazňovaly klenoucí se bříško. Dávno jsou pryč ty doby, kdy jedinou těhotenskou módou byly volné haleny a lacláče (jsou opět v kurzu). Upnuté pouzdrovky, latex nebo leopardí vzor? Proč ne!

Ashley Graham vždycky bořila módní tabu a rozhodně s tím nebude přestávat jen proto, že má v pase o pár centimetrů navíc. Těhotenské kolekce se čím dál víc hemží trendy věcmi a vy nemusíte dělat žádné kompromisy. Vybrali jsme čtyři outfity a našli kousky, kterými docílíte podobného stylu.

1. Elegantně v saténu na večer

V saténové midi sukni a roláku (což jsou ve skutečnosti šaty, ale vy si outfit můžete klidně poskládat) vyrazila modelka na premiéru filmu. Když budete do sukně zakasávat top, vyberte takový, který je z lehčí látky a nebude se vespod krabatit. V pokročilejším stádiu těhotenství bude těžké sehnat saténovou sukni, která by seděla perfektně. Nám se jednu podařilo najít, i když není v černé barvě. (Jak nosit satén i v zimě?)

Můžete také investovat do jedněch malých černých v těhotenské úpravě. Pokud se chystáte třeba na vernisáž a víte, že půjdete z auta rovnou do vnitřních prostor, klidně obujte sandálky nebo lodičky. V opačném případě zvolte punčocháče a nařasené kozačky na podpatku. Oblečte klasický vlněný kabát v délce pod kolena, doplňte blyštivý šperk a do ruky psaníčko!

Modelka vyrazila v říjnu 2019 na premiéru filmu The Morning Show

Foto: Archiv firem

Zleva: Těhotenské šaty Asos, 1200 Kč; Šaty F&F, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Těhotenské triko s rolákem, 499 Kč; Těhotenská saténová sukně, 799 Kč, obojí H&MFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Zleva: Sandály Steve Madden (prodává Baťa), 2399 Kč; Náušnice kruhy Ted Baker (prodává Zalando), 940 KčFoto: Archiv firem

2. Košilové šaty a pásek

Úchvatnější outfit jsme dlouho neviděli, Ashley Graham ho vynesla na přehlídce Tommy Hilfiger v září, kdy neměla ještě tak velké bříško. Vzor na šatech a kohoutí stopa na šátku působí luxusně, k čemuž rozhodně přispívá i satén a ladění do černo-bílé. Ať už zvolíte košilové šaty nebo dlouhou halenku s kalhoty či legínami, obojí je praktické a pohodlné, když se zvětšuje bříško. Pro zvýraznění siluety skvěle poslouží široký pásek.

Ashley Graham na mole pro Tommyho Hilfigera v září 2019

Foto: Archiv firem

Zleva: Dlouhá halenka H&M, 749 Kč; Těhotenská halenka New Look (prodává Zalando), 500 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Šaty Street One (prodává About You), 1829 Kč; Těhotenské šaty Zara, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Šála Zara, 599 Kč; Pásek Vanzetti, 960 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Klobouk Tonak, 3300 Kč; Kruhy Mango, 399 KčFoto: Archiv firem

3. V teple v úpletu

Úpletové a obepnuté šaty jsou do chladnějších dnů sázkou na jistotu. O pohodlnosti tohoto outfitu se nemusíme přít a navíc se přizpůsobí postavě tak, jak potřebujete. Proto tenhle střih nemusíte hledat v sekci „těhotenská móda“, stačí si jen vzít o velikost či dvě větší, než jste byly zvyklé. Tenisky nebo ploché kotníčkové boty by byly fajn, ale semišové kozačky na podpatku, které jsou schválně v oblasti lýtek volnější, dávají celku šmrnc.

Pohodlný městský outfit, který modelka oblékla loni v listopadu

Foto: Archiv firem

Zleva: Úpletové šaty Asos, 1000 Kč; Úpletové šaty Reserved, 649 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sukně a top Zara, 599 Kč a 499 Kč; Šaty Edited (prodává About You), 1429 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kozačky Lasocki (prodává CCC), 1749 Kč; Kozačky Deichmann, 1199 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Těhotenský péřový kabát Dorothy Perkins (prodává Zoot), 1319 Kč; Náušnice H&M, 349 KčFoto: Archiv firem

4. Leopardí šaty

Vypadá to, že Ashley Graham si celé těhotenství libovala v šatech, a tyhle jsme nemohly vynechat. Zavinovací jsou výhra, když se vám skoro každý den mění velikost. Výstřih do V udělá zase optickou službu, dokáže celkově zeštíhlit. Modelka se divokých vzorů nebojí ani s pár kily navíc a vy byste také neměly. (Zásady, jak nosit leoparda) Sandálky nechte na jaro a léto, teď si ještě užijte kozačky, volnější kardigan a teplý kabát, klidně huňatý teddy coat.

Ashley Graham v říjnu 2019. Velká kočka!

Foto: Archiv firem

Zleva: Zavinovací šaty Banana Republic (prodává About You), 1449 Kč; Těhotenské zavinovací šaty Jojo Maman Bébé (prodává Zalando), 1680 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kabát New Look (prodává About You), 1979 Kč; Vlněný kardigan Esprit, 2599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kozačky Deichmann, 1299 Kč; Set náušnic Bershka, 199 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám